Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
22 Март 13, 19:04 / Автор: Интер Експо Център - София
ЗА ВТОРИ ПЪТ АКВА-ТЕРМ В СОФИЯ
От 20 до 23.03. 2013 г. в зала 3 на Интер Експо Център - София, за втори път се провежда АКВА-ТЕРМ - изложение за отопление, вентилация, климатизация, водоснабдяване и канализация, екологични технологии и възобновяема енергия
От 20 до 23.03. 2013 г. в зала 3 на Интер Експо Център - София (http://iec.bg/bg), за втори път се провежда АКВА-ТЕРМ (http://www.aquatherm-sofia.com/)- изложение за отопление, вентилация, климатизация, водоснабдяване и канализация, екологични технологии и възобновяема енергия.

Организаторите – италианската KDM International и Агенция Булгарреклама, представят потенциала на компании, чиято продукция и услуги подпомагат създаването на модерна индустриална среда – съвременно отопление, вентилация и климатизация на сгради, оборудване, обзавеждане и аксесоари за иновативен дизайн на туристически, индустриални, обществени обекти, системи за икономично изразходване на електричество, вода и други ресурси.
Сред участниците са фирми изложители и подизложители от България, Германия, Италия, Чехия, Литва и други държави.

На АКВА-ТЕРМ са представени търговски марки продукти, произведени по най-нови технологии за битови и индустриални цели.

Сред експонатите са пластинчатите топлообменници BAODE на фирма BAODE Plate Heat ExchangerCo., компания производител №1 в Китай на пластинчати топлообменници.

Котли за централно отопление с пиролиза на дърво с марката Astra ще представи АКВА-ТЕРМ. Уредите са енергоефективни (спестяване на дърво, заради обратно горене). Котлите са подходящи за къщи и индустриални помещения. Марката представя и слънчеви колектори (бойлери) с вместимост от 120 до 200 литра.

Интересни са предложенията на фирма Рувекс за енергийно ефективни решения с термопомпите Yutaki S, Yutempo и Hitachi.

Изложението представя цялостно изграждане на локални отоплителни инсталации, включващо проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване на отоплителни, климатични и вентилационни системи.

Сред експонатите са ново поколение отоплителни котли за твърдо горене Stropuva, отличаващи се с висока ефективност и максимално време на работа при едно зареждане с гориво (30 часа на дървесина и 5 дни на въглища).

Редица компании имат добър опит в експлоатацията на промишлени инсталации – агрегати, конвектори, климатични камери и т.н. Интересни са предложенията за изграждането на геотермални термопомпени инсталации за отопление и охлаждане на сгради, които стъпват на модерна техника и качествени материали от проучването и сондажите до монтажа и следгаранционния сервиз на инсталациите.

За специалистите от строителството, архитектурата, сградните и ВиК инсталации ще представляват интерес представените отводнителна техника и принадлежности за сградна канализация (сифони, коронки, вакуумно отводняване на покриви и др.), елементи за санитарни и електрически уреди, маркучи за водоносни системи, гъвкави метални тръби, термостати и температурни вентили с широк диапазон (от -45°С до 425°С), електрически бойлери, термопомпени системи вода - въздух Panasonic от 7 до 16 kW, климатични системи с марките FUJI ELECTRIC и Panasonic за 2012 и др.

По същото време (20 - 23 март 2013 г.) в изложбения комплекс на столицата се провежда 13-ата международна специализирана изложба БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА (http://buildingweek.bg/bg).

Изложбите са отворени за посетители на 20, 21 и 22 март от 10.00 до 18.00 часа, на 23 март – до 17.00 часа.

За Контакти: estoineva@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1665