Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
26 Март 13, 00:03 / Автор: Интер Експо Център - София
Контролери от следващо поколение на Siemens
Siemens ще представи фамилия контролери от следващо поколение, насочени към машини от среден до висок клас, заводска автоматизация и нова генерация апаратура за защита и контрол
Siemens ще представи фамилия контролери от следващо поколение, насочени към машини от среден до висок клас, заводска автоматизация и нова генерация апаратура за защита и контрол

На 42-ото издание на международната B2B изложба БУЛКОНТРОЛА (http://iec.bg/bg/event/30/bulkontrola) в Интер Експо Център - София (http://iec.bg/bg) (29 - 31 май 2013 г.) Siemens Bulgaria ще представи ново поколение контролери, характеризиращи се с висока производителност и ефективност. Важни параметри са високата системна производителност и разнообразието от стандартно интегрирани функционалности, вкл. задачи за позициониране "Security" за максимална защита на предприятието и "Safety" - приложения за безопасност. Контролерите са с висока ефективност благодарение на иновативния дизайн за лесен монтаж, конфигурируемите диагностични функции, лесен инженеринг и ниски разходи за проектиране.

На изложбата ще бъде демонстриран макет, който представя системите за енергиен мениджмънт WinCC/Powerrate и B.Data. Архивират се всички енергийни данни на територията на дадено предприятие и обработените и обобщени данни се предоставят на избрани потребители. Интегрираната функция за управление на товарите позволява поддържане на мощностите в диапазон, предварително договорен с доставчика на електроенергия.
B.Data дава широк спектър от софтуерни инструменти за енергиен мениджмънт на корпоративно ниво – от наблюдението до управлението, планирането и закупуването на енергия. Постига се пълна прозрачност на енергийните данни и точно разпределение на разходите за енергия по различните разходни центрове, вкл. трансфериране на данните към счетоводната система на предприятието.

Фокусът ще бъде поставен и върху SIRIUS Innovation - новата генерация апаратура за защита и контрол.
Направление Индустриална автоматизация на Siemens ще представи на изложбата Sitrans LUT400 – серия ултразвукови контролери с точност на измерване до един милиметър (0.04 инча). Моделите са три - контролер за ниво Sitrans LUT420, контролер за ниво, помпи и разход Sitrans LUT430 и изключително точен разходомер за открити канали Sitrans LUT440. Серията е подходяща за редица приложения - за пречиствателни станции за питейни/отпадни води и водни съоръжения, производствени мощности и промишлени съоръжения за съхранение на вода.

За първи път на БУЛКОНТРОЛА ще бъде представен новият модул за тегловно измерване SIWAREX WP321 към серията Simatic S7-1200. Siemens ще представи и нова гама опростени и ценово оптимизирани инвертори SINAMICS V20 за стандартни приложения в индустрията.

В областта на управлението за металорежещи машини Siemens ще представи SINUMERIK 808D - едно ново начало при системите за управление на стандартни стругови или фрезови машини. Системата предлага не само лесен пуск в експлоатация, но и изключителни удобства за потребителя. Съвместната работа на сервозадвижванията SINAMICS V60 и серводвигателите 1FL5 с SINUMERIK 808D е идеалното решение за машини от стандартния клас. Благодарение на човеко-машинния интерфейс SINUMERIK 808D startGUIDE всички етапи от „живота” на машината – от пуска в експлоатация, през процеса на продажба, до програмирането и обслужването, се осъществяват с минимални усилия.

Паралелно с БУЛКОНТРОЛА ще се проведат и 7-ата международна специализираната изложба ВОДА СОФИЯ (http://iec.bg/bg/event/31/voda-sofiya) и 5-ата международната конференция БУЛАКВА.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс (http://iec.bg/bg) и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562).

За Контакти:estoineva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1142