Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
27 Март 13, 17:26 / Автор: Списание БИОГРАФ
Априлският “Биограф” отдава почит на Тодор Колев
Очерци за Павароти, Фелини и новият папа Франциск са другите хитове в новия брой на списанието
Тодор Колев, заснет от фотографа Зафер Галибов точно преди 3 десетилетия, е кадърът от корицата на новия априлски “Биограф”, който излиза на пазара на 29 март, петък. Списанието отдава почит на неподражаемия актьор с няколко материала за него и публикува много снимки, някои от които досега не са виждали бял свят. Разказани са две от последните срещи на Адама с публика – клас по актьорско майсторство със студенти и концерт в негова чест в младежкия клуб “Строежа”.

Две големи фигури от италианското изкуство през миналия век са сред другите герои в априлския “Биограф”. Очеркът за големия (във всеки смисъл на думата) тенор Лучано Павароти е допълнен от ексклузивно интервю с неговия официален биограф – музикалната критичка от “Вашингтон пост” Анне Миджете. Други 14 страници са отредени на режисьора Федерико Фелини и също са илюстрирани с уникални фотоси.

Дългогодишният министър Христо Христов разкрива някои от тайните на външната ни търговия през времената на развития социализъм у нас в голямо интервю на Мариела Балева. Друг хитов материал е разговорът на Владислава Лазарова с баскетболната ни легенда Георги Глушков – първият българин и източноевропеец, пробил в НБА.

Очерци за новия папа Франциск, за южноафриканския атлет без крака Оскар Писториус, който се превърна от герой в убиец, за скандалната секта на сциентолозите и за автора на “Мечо Пух” Алън Милн допълват тематичното разнообразие в новия брой на най-голямото българско списание.

И този месец “Биограф” не пропуска да прибави към страниците си и материали за лайфстайл, мода, рецензии за нови заглавия, календар на предстоящите събития и много любопитни факти.

За Контакти:editorial@biograph.bg

Източник: www.biograph.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.0596