Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
27 Март 13, 17:28 / Автор: Агенция PR Point
Управителят на PR Point с регионална награда за принос към PR професията
Галин Бородинов, управител на агенция PR Point, получи наградата PRO.PR за принос към професията. Българинът е един от петнадесетте наградени за промотиране на връзките с обществеността в региона. Церемонията по награждаването се състоя в "Кристал Хол Кварнер" в Опатия, Хърватия. Наградите PRO.PR се връчват за втори път след учредяването им през 2012 г. от организаторите на едноименна ежегодна конференция, която е с над 10 годишна история и е сред най-значимите ПР форуми на Балканите.
26 март 2013 г. Галин Бородинов, управител на агенция PR Point, получи наградата PRO.PR за принос към професията. Българинът е един от петнадесетте наградени за промотиране на връзките с обществеността в региона.

Церемонията по награждаването се състоя в "Кристал Хол Кварнер" в Опатия, Хърватия. Мисията на наградите PRO.PR е да отличи онези, които са работили най-усилено за популяризирането на PR професията.

"Тази награда е за всички, които постоянно стоят под сянката на различни проекти, компании или институции. За тези, които от една страна осъществяват връзките с обществеността и от друга страна щедро допринасят за PR професията.", заяви Даниел Колетич, президент на организационния комитет на конференцията PRO.PR.

"Прекрасно е, че връзките между професионалните ПР общности на Балканите стават по-интензивни, както и че с получената награда PRO.PR подпомагаме този процес.", сподели Галин Бородинов след церемонията в Опатия.

Наградите PRO.PR се връчват за втори път след учредяването им през 2012 г. от организаторите на едноименна ежегодна конференция, която е сред най-значимите ПР форуми в страните от бивша Югославия с над 10 годишна история. Наградите отличават професионалисти от сферата на PR, които със своите дейности и проекти допринасят за популяризиране на професията в Югоизточна Европа.

Галин Бородинов започва професионалната си кариера като сценарист Студентска програма КУКУ и репортер в новинарските емисии на БНТ, след което работи в рекламни и медия агенции за клиенти като Глаксо СмитКлайн, Брюинвест, Филип Морис, Нестле, Джонсън&Джонсън. Междувременно защитава дисертация, в която изследва професионализацията на ПР. Доктор по социология, хоноруван преподавател в СУ „Свети Климент Охридски”, обучител по ПР в множество проекти и професионални курсове. През 2000 г. основава PR Point.

PR Point е специализирана в разработване на комуникационни стратегии и управление на комуникационни проекти. Носител на ПР награди от национални и международни конкурси. От 2007 година агенцията е афилииран партньор за България на международната верига Cohn & Wolfe.

За Контакти:

Агенция PR Point
Емел Моллова
Тел: 02/ 9438704
Ел. поща: e.mollova@prpoint.bg

Източник: Агенция PR Point

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.9087