Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
29 Март 13, 13:26 / Автор: AMI Communications
LG обяви ъпгрейд до Android 4.1.2 Jelly Bean
С новата версия LG осигурява на потребителите по-добро изживяване при работа със смартфона
София, 27 март 2013 г – LG Electronics обяви пускането на ъпгрейд до операционната система Android 4.1.2 Jelly Bean (JB) за Optimus L9 в България. Последната версия на платформата на Google Android 4.1.2 Jelly Bean дава възможност за по-добро изживяване на потребителите при работа със смартфона.

„За да осигурим най-добро потребителско изживяване, предоставяме ъпгрейд, който позволява на притежателите на смартфони да инсталират последната операционна система на Android Jelly Bean.”, каза Кенет Жи, регионален продуктов мениджър за мобилните комуникации в LG Electronics Magyar Kft.

Посредством ъпгрейда до JB потребителите ще могат да се насладят на по-гладка работа с Android смартфоните си и по-удобен интерфейс. Версията може да бъде свалена от уебсайта на компанията http://www.lg.com/bg/telefoni/lg-Optimus-L9-P760.

Забележка: LG не е задължена да осигурява ъпгрейд до JB. По своя собствена преценка компанията може да промени плана си за преход към по-високата версия без предварително уведомление, с цел осигуряване най-доброто качество на потребителите на смартфони.

###

За LG Electronics, Inc
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 50,96 трилиона корейски вона (45,22 милиарда щатски долара) през 2012 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на
www.lgе.com.

За Контакти: Тони Стойкова - toni.stoykova@amic.bg

Източник:
www.lge.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1123