Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

29 Март 13, 13:41 / Автор: Ланком България
Kyocera представи две интелигентни цветни мултифункционални устройства
Новите модели са подходящи за клиенти, които имат нужда от качествен A3 цветен печат, но търсят решение с ниска първоначална цена на покупката и ниска обща стойност на притежание
Разработчикът на решения за работа с документи Kyocera Document Solutions представи двe нови интелигентни мултифункционални печатни устройства. Моделите FS-C8520MFP и FS-C8525MFP са предназначени за нуждите на малките организации, които принтират в малки количества. Очаква се те да заместят устройствата FS-C8020MFP и FS-C8025MFP. Новите модели са подходящи за клиенти, които имат нужда от качествен A3 цветен печат, но търсят решение с ниска първоначална цена на покупката и ниска обща стойност на притежание (TCO – Total Cost of Ownership). Печатащите устройства на компанията се предлагат у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Оптимизиране на времето на екипа

Вградената в новите модели HyPAS (Hybrid Platform for Advanced Solutions) технология позволява индивидуални операции с едно натискане за постигане на по-висока продуктивност.

Спестяване на електроенергия

В новите FS-C8520MFP и FS-C8525MFP екипът на Kyocera е доразвил системата си за интелигентно енергопотребление, за да се намали показателят „типична консумация на енергия“ (Typical Electricity Consumption - TEC) с 20%, като същевременно е редуцирана консумацията в режим “сън” до 0,9W. Освен това мултифункционалните устройства се предлагат със стандартната памет от 1,5GB, която позволява реализиране на много и различни заявки за печат. Новите модели са създадени като част от концепцията Kyocera Ecosys, която се реализира с технологията toner-only и с компоненти с дълъг жизнен цикъл. Идеята е да се намали до минимум вредното влияние върху околната среда.

Лесно и интуитивно управление

Новите мултифункционални устройства са лесни за опериране и се предлагат с интуитивен цветен чувствителен на докосване дисплей, който дава бърз достъп до всички функции. Настройката и инсталацията са разбираеми за всеки офисен служител, благодарение на wizard софтуера. Моделите имат нужда от минимална поддръжка, като от крайния потребител се изисква само подмяната на тонера. Освен това ако се печата с до 200 хил. страници в рамките на целия жизнен цикъл или до 3000 страници на месец, клиентът не се нуждае от договор за поддръжка и обслужване на FS-C8520MFP и FS-C8525MFP, които стандартно се изискват за повечето A3 мултифункционални устройства.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com ) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1323