Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
30 Март 13, 11:29 / Автор: Studio 5
Acid Folk Five представя „Змейова невеста”
Acid Folk Five представя дебютния си албум „Змейова невеста”, в неделната вечер на 31-ви март, в Studio 5. Албумът е основан върху традиционни мотиви и авторска музика. Композиторът Иво Паунов (сакс, кавал) и певицата Екатерина Ангелова съчетават фолк, фънк и джаз по уникален начин, който разграничава Acid Folk Five от етно-джаз групите и сватбените оркестри, типични за региона, и ги превръща в едни от най-оригиналните съвременни носители на балканската фолклорна традиция.

Паунов, автор на музиката и продуцент на албума, е учил музика в Канада. Там си има собствена група - Афродизиак, а у нас е начело на петорката. Писал е музика за компютърни игри и куп филми (като “Георги и пеперудите” и “Момчето, което беше цар"), а в музикалните му проекти са се забърквали Мишо Йосифов, Теодосий Спасов, Христо Йоцов и други.

Наследница на поколения народни певици, Екатерина е участвала във фолклорен камерен състав с диригент Павлина Бедрова и хор „Големите български гласове”, с който е част от проект на известния швейцарски пианист Patrick Muller. Като вокален изпълнител взема участие в maProject в рамките на специалната програма "Вилнюс – европейска столица на културата", както и в българо-каталунския проект "The Ancient Sound of the Black Sea & Mediterranean", реализиран в Аграмунт.

Петорката включва:
Екатерина Ангелова - вокал
Иво Паунов - сакс, кавал
Георги Петров - пиано
Димитър Карамфилов - бас
Филип Ернстинг (Германия) - барабани

Специално гост участие:
Калин Вельов – перкусии

Насладете се на „Змейова невеста”, на 31-ви март от 22.00ч, единственото, което трябва да направите е да резервирате местата си на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0885 79 52 53
pr@clubstudio5.com

Източник:
www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1572