Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
01 Април 13, 11:52 / Автор: niamavreme.bg
Резервиран ли е българинът към онлайн резервациите
Първият български сайт за онлайн резервации niamavreme.bg навърши една година. След 12 месеца усилена работа, екипът излезе с интересна статистика за travel поведението на българите
Почти половината българи вече правят ранни резервации за пътуванията си през интернет. Една четвърт от тях избират хотела си поне месец преди да заминат, а има такива, които три месеца предварително знаят къде ще отседнат. Това сочи статистиката на първия български сайт за онлайн резервации в реално време – www.niamavreme.bg, който през април навършва една година.

Оказва се, че все пак около 40 процента са тези, които търсят почивка в последния момент – между седмица и две преди датата на заминаване. Най-атрактивни дестинации за българите си остават съседните Гърция и Турция, но все по-популярни стават и средиземноморските круизи.

Статистиката от изминалата година показва значителен ръст в онлайн резервациите, а поведението на потребителите се разделя на две основни групи: импулсивни и планиращи, но отстъпки ползват всички. Трябва да се отчете и още един факт, че първоначално най-много резервации са направени за основните морски и планински курорти, но постепенно кръга от потребители се разширява като към него се прибавят и бизнес пътуващите и резервациите в градските хотели. Благодарение на ноу-хау-то на NiamaVreme.BG находчивите потребители лесно откриват интересни и изгодни предложения от хотелите, а от своя страна хотелите осъществяват ефективна връзка с клиентите.

Българският сайт за онлайн резервации разработва програма, ориентирана към корпоративните клиенти, облекчаваща стойността на бизнес пътуванията, както и преференции за служителите им, отнасяща се до личните им почивки. Основният плюс е, че се пести време – за избора, разплащането и получаването на ваучер трябват минути.

За Контакти:info@niamavreme.bg - Десислава Митева

Източник:
www.niamavreme.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4821