Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
01 Април 13, 17:58 / Автор: Интер Експо Център - София
DENTAL TRIBUNE STUDY CLUB SYMPOSIA по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2013
Медицинската общност е в очакване на едно от най-важните събития за годината – международната специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2013. Предстои 47-ото издание на знаменателния форум (15 - 17 май, Интер Експо Център-София)
Медицинската общност е в очакване на едно от най-важните събития за годината – международната специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2013 (http://iec.bg/bg/event/29/bulmedika-buldental). Предстои 47-ото издание на знаменателния форум (15 - 17 май, Интер Експо Център-София).

Съсловните организации на лекарите и денталните лекари, пациентски организации, научни и академични звена, специализирани издания са в подготовка за представяне на значими за медицинската сфера теми, предложения, споделяне на опит и добри практики. Родни и чуждестранни компании от десетки страни проектират своите щандове и определят експонатите за БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

БУЛДЕНТАЛ се утвърди като експозиция на най-новото и модерното в денталната медицина. Представят се съвременни модели оборудване, апаратура, инструменти за зъболечение и зъботехника, специализирани продукти, обзавеждане на дентални практики, демонстрират се нови методи и технологии, свързани с денталната професия.

Една силна традиция по света - симпозиумите на Dental Tribune Study Club, тази година за първи път е включена в програмата за трите дни на форума (15-17 май).

Dental Tribune Study Club Symposia се провеждат от 2006 г. насам и заемат централно място на всички основни дентални срещи и изложения по цял свят. Чрез участие в този симпозиум фирмите изложители имат голям шанс да привлекат вниманието към своите продукти и услуги с презентации в рамките на един час. Те се провеждат в определена зона със 150 места в една от изложбените зали, което осигурява възможно най-ефективната среда за изява – близо до експонатите, в непосредствен контакт с производители и търговци на техника и изделия от денталния бранш, сред стотиците посетители на медицинския форум (повече информация за събитието на www.dtstudyclub.bg ).

И тази година лекарите по дентална медицина, мениджъри и маркетинг специалисти на дентални клиники ще могат да се убедят в предимствата и новаторските решения, които БУЛДЕНТАЛ предлага в областта на зъболечението и зъботехниката.

Повече информация за изложбата БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2013 на www.bulmedica.bg.

За Контакти: llitcheva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4724