Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

04 Април 13, 21:33 / Автор: Балкан Сървисис
Балкан Сървисис и Microsoft показват цялостни решения за управление на отношенията с клиентите на конференция за CRM технологии
Събитието, което ще се проведе на 12 април 2013, в зала Рила на столичния хотел Шератон, ще бъде посветено на всички аспекти от развитието на софтуерните системи от клас CRM
Как една CRM система може да оптимизира всички аспекти от управлението на взаимоотношенията с клиентите – от маркетинга, през продажбите, до последващата поддръжка? Този въпрос ще бъде във фокуса на еднодневната конференция за CRM технологии „Пазарен лидер – мисия възможна с Microsoft Dynamics CRM от Балкан Сървисис“. Събитието, което ще се проведе на 12 април 2013, в зала Рила на столичния хотел Шератон, ще бъде посветено на всички аспекти от развитието на софтуерните системи от клас CRM (Customer Relationship Management – управление на взаимоотношенията с клиентите). Организатори са консултантската компания Балкан Сървисис и Microsoft България.

Екипът на Балкан Сървисис има сериозен опит с комплексни проекти за внедряване на CRM системата Microsoft Dynamics CRM, нейната интеграция с разнообразни други софтуерни решения, оптимизиране на мобилния достъп до CRM, мобилно издаване на фактури и други документи, управлението на мобилни екипи и локализирането им на географски информационни системи (GIS). Представители на компанията ще демонстрират всички тези функционалности и ще покажат, как компаниите могат по-ефективно да управляват взаимоотношенията си с клиентите, да организират по-успешни маркетингови кампании, да запазват дългосрочно връзката си със своите потребители и да превръщат рекламните кампании в успешен бизнес.

Гостите на конференцията ще се запознаят с най-новите тенденции в сегмента на CRM системите, както и с успешни примери за внедряването на CRM решения в различни типове предприятия. Освен представители на двете компании – организаторки, пред аудиторията ще говорят още Алекс Захариев от Garthner, България, който ще изнесе лекция на тема „The Eight Building Blocks of CRM“, Драгомир Григоров, Директор „Бизнес Развитие“ в Investor.BG с лекция на тема „Как да превърнем една рекламна кампания в успешен бизнес? Направете вашите лийдове доволни клиенти“, представители на компаниите ProAd, Ege Computers и Walmark, които ще представят ценен опит от вече реализирани CRM – проекти. След лекционната програма ще бъде предвидено време и за дискусия между участниците.

Повече за Балкан Сървисис

Балкан Сървисис ООД (http://balkanservices.com/) предлага консултантски услуги в сферата на приложенията за управление на бизнеса с акцент върху ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) и CRM (Customer Relationship Management). Повече информация за предлаганите от компанията SaaS решения е достъпна на този адрес:
http://new.balkanservices.com/services.php?id=SAAS

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://new.balkanservices.com/services.php?id=SAAS

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.0964