Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
09 Април 13, 12:02 / Автор: M3 College
M3 College на Дните на кариерното развитие в СУ
M3 College ще бъде представител на комуникационния бранш в първите по рода си Дни на кариерното развитие, организирани от Софийския университет „Св. Кл. Охридски“.
M3 College ще бъде представител на комуникационния бранш в първите по рода си Дни на кариерното развитие, организирани от Софийския университет „Св. Кл. Охридски“.

M3 College е първият и единствен лицензиран център за професионално обучение по PR, маркетинг и бизнес комуникации.

Целта на форума е да събере на едно място студенти и представители на различни институции и компании, като по този начин помогне на студентите в първите стъпки в тяхната кариера. Форумът се казва „Златната ябълка на успеха“ и в него са включени уоркшопи, полезни обучения и информация за новия проект „Студентски практики“.

Студентите ще могат да научат или да усъвършенстват това, което вече знаят за писането на мотивационно писмо и CV. Освен за подготвянето на документите организаторите на събитието са се погрижили за панел, който да обучава студентите как да се държат на интервю, как да се облекат и какво да правят, след като мине то. На място ще могат да приложат наученото, като вземат участие в симулациите, планирани в програмата. Подготвени са и дискусии, които засягат важни теми за всички, които искат да работят върху кариерното си развитие.

Събитието ще продължи три дни, от 11.04 до 13.04, и ще се състои в Ректората на Университета. Подробна информация за това къде ще се състоят отделните събития можете да откриете на сайта на Кариерния център към Софийския университет, който е и организатор на събитието.
M3 College получи покана от Центъра за кариерно развитие на СУ да бъде една от над 40-те организации, с които студентите ще имат възможността да се срещнат и да разговарят. Пълния списък с участниците можете да видите тук.

На щанда на M3 College студентите ще могат да се запознаят с работата в центъра за професионални обучения, с вече утвърдена стажантска програма както в колежа, така и в цялата M3 Communications Group, Inc. – водеща PR компания в страната, от която колежът е част. Ще имат възможността да задават въпросите си и да получат отговор на всичко, свързано с колежа, което ги интересува.

Участието на M3 College в кариерния форум на Софийския университет е част от успешното партньорство между двете институции и от стремежа на колежа да помага на младите хора в тяхното личностно и кариерно развитие.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1393