Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
10 Април 13, 12:08
Иван Гарелов представя пред благоевградчани новата си книга
Книгата е под заглавие „Недалеч и неотдавна” и ще бъде представена за пръв път пред благоевградска публика на 11 април, четвъртък, от 14:00 часа в заседателна зала 114 на Югозападния университет „Неофит Рилски”.
Под заглавие „Недалеч и неотдавна” именитият журналист разказва за най-интересните си срещи с лица от световната политическа сцена

Ясер Арафат, Ицхак Шамир, Андреас Папандреу, Мелина Меркури, Ориана Фалачи, архиепископ Макариос – това са само част от „героите”, с които топ журналистът Иван Гарелов среща своите читатели. Книгата е под заглавие „Недалеч и неотдавна” и ще бъде представена за пръв път пред благоевградска публика на 11 април, четвъртък, от 14:00 часа в заседателна зала 114 на Югозападния университет „Неофит Рилски”.

Журналистът и автор на документални филми разказва от първо лице за реални събития, станали част от световната политика – палестинско-израелският конфликт, кипърският проблем, падането на военната хунта в Гърция, геноцида в Камбоджа, китайско-виетнамският военен конфликт, делото „Антонов” и посещението на папа Йоан Павел II в България.

В мемоарната си книга Мистър Панорама представя неизвестни досега детайли от създаването на едни от най-успешните си документални филми, получили престижни отличия за телевизионна журналистика. Сред лентите са емблематичните „Идваме от Ливан”, „Не забравяйте Бейрут!” и „Гърция без пагони”.

За Контакти: koziq__@abv.bg

Източник:
http://www.mypr.bg/news/books/Ivan-Garelov-predstavya-pred-blagoevgradchani-novata-si-kniga-5680/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.112