Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
10 Април 13, 12:14 / Автор: Интер Експо Център - София
Награда очаква посетителите на мебелните изложения в София
Специална награда - ваучер на стойност 500 лв. за продукт от фирмата победител в посетителския вот очаква един от гласувалите, който ще бъде избран с томбола. Конкурсът за най-добра мебел, произведена в България се организира от Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост, съвместно с Агенция Булгарреклама и списание MD – мебелен дизайн.
Своят глас за „Българска мебел на годината 2013” ще може да даде всеки посетител на мебелните изложения в Интер Експо Център – София (http://iec.bg/bg).

Специална награда - ваучер на стойност 500 лв. за продукт от фирмата победител в посетителския вот очаква един от гласувалите, който ще бъде избран с томбола. Конкурсът за най-добра мебел, произведена в България се организира от Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост, съвместно с Агенция Булгарреклама (http://iec.bg/bg/about/bulgarreklama) и списание MD – мебелен дизайн. 

Призьорите в конкурса „Българска мебел на годината 2013” (http://furnitureexpo.bg/bg/news/21/balgarska-mebel-na-godinata-2013) ще бъдат обявени на официална церемония на откриването на изложенията ТЕХНОМЕБЕЛ (http://technomebel.bg/bg) и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ (http://furnitureexpo.bg/) на 23 април 2013 г. в Интер Експо Център - София (http://iec.bg/bg). Оценените продукти ще бъдат представени на Подиума на победителите. Петчленно жури от независими дизайнери и архитекти, уважавани в бранша, което се избира всяка година, месец преди датата на конкурса ще оценява по иновативност, комфорт, ергономичност, естетичен вид, функционалност и практичност. Голям интерес регистрира и инициативата УЧИЛИЩЕ ЗА ДИЗАЙНЕРИ 2013 г. - конкурс за студенти, които се регистрират с една мебелна единица – стол, маса, легло, секция, мека мебел и т.н. Ще бъдат избрани десет финалисти, като ще бъде взета под внимание функционалността и практичността на проекта.

Тенденциите при първичната преработка на дървесина и дърводобив ще привлекат интереса български и чуждестранни на производители. Специализираното изложение ще акцентира върху новостите в технологичното проектиране и иновативните решения за намаляване на енергийните разходи и оползотворяване на дървесните отпадъци. Най-добрите лакове за дърво, както и висококачествени продукти за слепване в мебелната индустрия са сред основните продуктови групи, които ще бъдат намерени на ТЕХНОМЕБЕЛ. Материали за поправка, реставрация и поддръжка на дървени и синтетични повърхности ще привлекат интереса на професионалистите и любителите на красивата мебел. Актуалните тенденции в интериора чрез новите декори в плотовете също ще бъдат показани на специализираното изложение. Сред участниците ще са едни от най-големите производители на смоли, адитиви и специални добавки за обработка на дървесината. Международното представяне на водещи производители за поредна година ще докаже значимостта на специализирания форум за мебелната индустрия в България и региона.

От 23-ти до 27-ми април Интер Експо Център - София ще се превърне в сцена за всеки детайл от раждането до продажбата на българската мебел. Водещи български производители ще демонстрират модните линии в дизайна на мебели, ще покажат най-интересните си предложения и най-атрактивните си решения. ЧЕРГА – Българската група за дизайн (http://cherga.org/index.php) ще декорира собствена зона, в която водещи дизайнери ще бъдат на разположение предоставяне на индивидуални решения за всеки дом. На специализираните изложения посетителите ще се срещнат с производители и ще имат възможност да договорят най-изгодните за нас покупка. Всички алтернативи за пространството – събрани на едно място - ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ 2013. Забавна и цветна нотка ще придаде и импровизираното фотографско студио на Госпожа Череша (http://www.mrs-cherry.com/). Истинско детско царство, където малките посетители ще рисуват, оцветяват, фотографират и играят. Конкурсът „Моят приказен свят” (https://www.facebook.com/events/184110611739277/) организиран от студиото и сп. „Първите седем“ е подготвил страхотни награди - 2 професионални фотосесии и специално направени от нея аксесоари за момиченце или момченце.

Интер Експо Център – София очаква своите посетители на 23-ти, 24-ти, 25-ти и 26-ти април от 10ч. до 18,30ч., а на 27-ми април от 10ч. до 16ч.

http://youtu.be/zM1g6q8u4fo

За Контакти: nvaneva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.4311