Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
11 Април 13, 11:38 / Автор: Интер Експо Център - София
Иновации от IDS – Кьолн и на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2013
В началото на годината в Кьолн – Германия, се състоя едно от най-големите международни дентални изложения – IDS. Само два месеца по-късно, от 15 до 17 май т.г., и посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2013 могат да се запознаят с някои от изключителните експонати, демонстрирани на IDS
В началото на годината в Кьолн – Германия, се състоя едно от най-големите международни дентални изложения – IDS. Само два месеца по-късно, от 15 до 17 май т.г., и посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2013 (http://iec.bg/bg/event/29/bulmedika-buldental) могат да се запознаят с някои от изключителните експонати, демонстрирани на IDS.

Интересна новост за имплантологичната практика, която ще бъде видяна и у нас, е ПРОГРЕСИВ - новият имплантат Изомед. Наред с редица други ценни характеристики той се отличава с изключителна първоначална стабилност, вкл. и при много порьозна кост, щади твърдите тъкани, хирургът може да променя наклона по време на поставянето за оптимална ориентация при протезирането, двойната резба (стъпка 2,3 мм) му придава изключителни качества (самоперфориращ, самонарязващ, самокондензиращ) и др.

За първи път на медицинския форум в България ще бъде показано последното поколение настолни CAD/CAM дентални дигитални системи на немската фирма Шутц Дентал.
Апаратите “Тициан Смарт 5” и скенер бяха изложени като новост на IDS. Сега те ще бъдат представени и на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ (http://iec.bg/bg/event/29/bulmedika-buldental). Определят ги като най-рентабилни и с най-ниска себестойност на единица конструкция.

Важно за специалистите от зъботехниката е да се запознаят с нови палитри, четки за керамика и хидратиращи системи (новости на фирма Смайл Лайн – Швейцария), които правят ежедневието на зъботехниците по-приятно и дизайнерско. По време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ (http://iec.bg/bg/event/29/bulmedika-buldental) ще има и демонстрации с безметалната керамика Е-макс на Ивоклар Вивадент.

Това са само някои от най-новите и важни за денталната практика постижения, които ще демонстрират участниците в БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ (http://iec.bg/bg/event/29/bulmedika-buldental) тази година.

Повече информация за международната изложба на www.bulmedica.bg

За Контакти:llitcheva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.123