Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Транспорт и спедиция

Вземи в gLOG
14 Април 13, 00:55 / Автор: PR Point
„Доставчик на годината” на Дженеръл Моторс за 2012 г. е ALGAI - съвместното предприятие на ЖЕФКО и TC Axis
Курбевоа (Франция), 12 април 2013 г. На 13 март ALGAI, съвместно предприятие на ЖЕФКО и TC Axis, стана един от 83-те доставчика, отличени за иновативната си технология, високо качество и комплексни решения. Базираният в Детройт автомобилен гигант избра посочените доставчици измежду 18,500 компании от цял свят. ALGAI получи наградата на автомобилния гигант в категорията “Комбинирано съхранение и дистрибуция”
Курбевоа (Франция), 12 април 2013 г. – На 13 март ALGAI, съвместно предприятие на ЖЕФКО и TC Axis, стана един от 83-те доставчика, отличени за иновативната си технология, високо качество и комплексни решения. Базираният в Детройт автомобилен гигант избра посочените доставчици измежду 18,500 компании от цял свят.

Уникална мрежа за услуги в логистиката на готови автомобили и дистрибуцията в цяла Русия
Основана през 2007 г., ALGAI съчетава опита и активите на фирмите основателки, за да предоставя пълния обхват от услуги в сферата на логистиката на нови превозни средства и дистрибуцията им, включително междуфирмен и вътрешнофирмен превоз, персонализирани логистични решения и комбинирано съхранение на склад. Базите на AGLAI в Домодедово, Биково и Санкт Петербург са в съответствие с международните стандарти и предлагат услуги по проверка преди доставка, 24-часова охрана, най-съвременни информационни системи и квалифициран персонал, които отговарят на всички изисквания на клиентите от автомобилната индустрия. Чрез своя автопарк с повече от 150 автовоза през 2012 г. предприятието е доставило 328,000 превозни средства.
"С прогнозата на руското министерство на промишлеността и търговията, че до 2014 г. продажбите на нови автомобили ще достигнат 3 милиона броя годишно, Русия е на път да се превърне в най-големият пазар на нови автомобили в Европа, който разкрива огромен потенциал в сферата на логистиката на готови автомобили.", коментира Емануел Арно, Търговски директор Глобални клиенти в Групата ЖЕФКО. "Наградата на Дженеръл Моторс (GM) е още едно доказателство за всеобхватния опит и висока експертност, които предлагаме на клиентите си от автомобилната индустрия. Ние ще продължим да инвестираме в тази дейност с разработването на нови маршрути и нови центрове за дистрибуция."

Наградата „Доставчик на годината” бе връчена от Уилям Хърлс, Изпълнителен директор в GM за веригите на доставки и Кристин Кратуол, Изпълнителен директор Логистика и диверсификация на доставчиците в GM, на Камил Межински, Генерален мениджър на ALGAI и Емануел Арно, Търговски директор Глобални клиенти в Групата ЖЕФКО.
Разработване на цялостни бутикови решения
ЖЕФКО е световен лидер в мултимодалната автомобилна логистика, с над 60 години опит в разработването на персонализирани логистични решения за много от основните световни производители на автомобили. В 90-те центъра за завършени превозни средства на компанията се съчетават железопътен, морски и автомобилен транспорт за оптимизиране на транспортните потоци и значително намаляване на времето за превоз. Групата транспортира 4 милиона превозни средства годишно от производствените предприятия и пристанищата до дилърите, като предлага услуги с висока добавена стойност за клиентите, включително съхранение, PDI (Pre-Delivery Inspection – проверка преди доставката), PPO (Post-Production Operations – следпроизводствени дейности) и персонализиране на автомобила по изискванията на дилъра.

За осигуряване на максимална оперативна ефективност ЖЕФКО прилага иновативни ИТ решения, интегрирани със системите на клиентите. Тези решения позволяват на ЖЕФКО и на клиента да следят обработката и дистрибуцията на всяко превозно средство в реално време, за да се гарантира, че доставката е по график, или, ако е необходимо, да се приложат корективни мерки.

За Контакти:

PR Point / Cohn & Wolfe
Емел Моллова
+359 (0)2 943 87 04
e.mollova@prpoint.bg

Източник:
www.gefco.net

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.16