Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
16 Април 13, 22:58 / Автор: CKBB
ASUS показва на живо в София едни от най-новите и успешни продукти на компанията
• Посетителите на два столични мола ще могат да се докоснат до уникалните модели • ASUS VivoTab RT ще получи победителят в игра, организирана по време на промоцията
Едни от най-новите и атрактивни модели на технологичния гигант ASUS ще могат да видят посетителите на два столични мола до края на следващата седмица.

Посетителите на "Сердика Център" и The Mall ще могат да се докоснат отблизо и да изпробват възможностите на някои от най-новите, както и най-успешните продукти на компанията, сред които модели от серията Vivobook с Windows 8, както и уникалния хибрид на ASUS с двустранен Full HD IPS дисплей – ASUS Taichi. На живо пред публиката ще бъдат представени също така ултратънкия ноутбук с космически дизайн Zenbook UX31 Touch и PadFone2, който печели все повече признания и награди за уникалния си дизайн и концепция. В рамките на промоцията ще могат да се изпробват възможностите и на 10.1-инчовия MeMO Pad Smart, както и на ASUS Transformer Book TX300 – 13.3-инчов ноутбук със сваляем Full HD IPS таблет.

Промоцията на ASUS ще се състои от 17 до 21 април в "Сердика Център", където щандът ще бъде разположен срещу магазин "Технополис", и от от 24 до 28 април – в The Mall, на приземния етаж на търговския център. В допълнение, всеки от участниците, който се включи в игра на място, като подреди пъзел на ASUS, ще има шанса да спечели уникалния таблет ASUS VivoTab RT. Победителят – играчът, справил се със задачата за най-кратко време, ще бъде обявен след края на промоцията във Facebook страницата на ASUS България. Ежедневно там ще бъдат обявявани резултатите и на всички участници в играта, които ще бъдат записвани от атрактивни хостеси на мястото на събитието, облечени като ангели.


Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.146