Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
18 Април 13, 17:38 / Автор: CKBB
ASUS представя външната саундкарта с вграден усилвател Xonar U7 USB
Компактното устройство за ноутбук и PC се захранва през USB и е със 7.1-канален съраунд и 192kHz/24-bit звук
ASUS представи компактната външна звукова карта Xonar U7 USB, която предлага мощен и изчистен 114dB SNR звук и се захранва от USB порта. Саундкартата съвместява и усилвател за слушалки, поддръжка на Dolby® Home Theater v4 и прецизен контролер за микрофона и звука.

Xonar U7 е отговор нуждите на PC геймърите, които търсят силен и изчистен звук през слушалки, но също така е подходяща и за слушане на музика, защото предлага по-високо качество спрямо вградения хардуер. Свързана чрез USB, тя не изисква самостоятелно захранване и започва да работи незабавно, без необходимост от допълнителни настройки и без да се налага отваряне на компютърната кутия.

Мощен звук от компактно и портативно устройство
Докато при повечето USB звукови устройства липсват допълнителни функции, за да не се губи компактният размер, а заради ограниченото захранване обикновено възможностите им са свити до 5.1-канален звук, то Xonar U7 се отличава с потапящ 7.1-канален саунд. Съотношението сигнал към шум, или SNR (signal to noise ratio), е 114db благодарение на прецизната хардуер конструкция и подбор на компоненти. Xonar U7 пресъздава по-чист звук в резултат на високото качество на работа на Cirrus Logic® CS4398 DAC (цифрово-аналогов преобразувател).

Ексклузивната технология ASUS Hyper Grounding PCB осигурява силна изолация на сигнала и намалява смущенията.

Предимство при гейминг звука и удоволствие от музиката

Вграденият усилвател помага на потребителите да извлекат максимума от висококачествените си слушалки, превъзхождайки значително вградените саундкарти. С по-силен и прецизно позициониран звук играчите могат да чуват опонентите и елементите от играта ясно и отчетливо. Новата технология Dolby® Home Theater v4 осигурява потапящ съраунд и подобрено качество на гласовите елементи в играта. Всичко това спомага за по-вълнуващо и реалистично гейминг изживяване.

Практичен дизайн
Връзката на Xonar U7 с компютъра се осъществява чрез USB. Портът също така захранва устройството, елиминирайки нуждата от допълнителни адаптери. Това, заедно с компактните му размери, превръща Xonar U7 в лесно преносим усилвател.

Вграденият контролер позволява на геймърите бързо да настройват силата на звука и микрофона, без да се налага да прекъсват играта и да влизат в менюто. Контролерът позволява също така лесно превключване между слушалките (преден панел) и говорителите (заден панел).

Спецификации

114dB SNR
10Hz-46kHz frequency response
7.1 channels
192kHz, 16-bit/24-bit sample rate
32ohm-150ohm headphone amplifier
2 x RCA for front left/right channels, 3 x 3.5mm for side/center/rear channels, 1 x 3.5mm headphone out, 1 x 3.5mm microphone-in/line-in, 1 x S/PDIF coaxial out

Спецификациите, съдържанието и наличността продукта са обект на промяна без предизвестие и могат да варират в различните държави. Действителните резултати могат да се различават в зависимост от използваните приложения, обстановката и други фактори.
Пълните спецификации са на разположение на www.asus.com

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4896