Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
19 Април 13, 13:52 / Автор: CKBB
Музиканти ще свирят на тъч-ноутбуци на ASUS този уикенд в София
Необичайните изпълнения ще радват минувачите в събота пред Народния театър и в неделя – край езерото с лилиите в Борисовата градина
Популярни песни от репертоара на Адел, Готие, Queen, както и известни български парчета, ще звучат в необичайно изпълнение този уикенд на едни от най-популярните места в столицата. Оркестър от деветима професионални музиканти, облечени в смокинги, предвождан от диригент във фрак, ще изпълнява произведенията на ... тъч-ноутбуци на ASUS. Тайванският технологичен гигант представя по този необичаен начин едни от най-новите и атрактивни модели на компанията – серията Vivobook, уникалния хибрид с двустранен Full HD IPS дисплей – ASUS Taichi, както и ултратънкия ноутбук с космически дизайн Zenbook UX31 Touch. Продуктите ще бъдат снабдени със специално разработено приложение, което позволява изпълнението на музика на тъч-екраните.

Чрез необичайния "концерт" ASUS ще представи безкрайните възможности на тъч-технологията, залегнала в новите разработки на компанията. Посетителите ще имат възможността да се убедят, че тъч-моделите на ASUS са не само компютърни устройства, а представляват синергия на висок клас технология, издигната до фино изкуство в продуктите.

В почивките на музикантите зрителите на "технологичните концерти" ще имат възможността и самите те да се докоснат до необичайните "инструменти", както и да усетят невероятното тъч-изживяване, което осигуряват продуктите на ASUS.

Концертите на ASUS ще се състоят в събота, 20 април, от 15:00 до 19:00 ч. пред Народния театър "Иван Вазов", и в неделя, 21 април, от 16:00 до 19:00 ч. край езерото с лилиите в Борисовата градина.


Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

31.2618