Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
17 Април 13, 11:58 / Автор: Интер Експо Център - София
Награди за 15 хил. лв. за посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2013
От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център-София, се провежда 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.
От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център-София (), се провежда 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ (http://www.bulmedica.bg/).

160 фирми директни изложители вече са заявили участие, като наред с българските има чуждестранни компании от Великобритания, Франция, Италия, Германия, Австрия, Полша, Турция, Гърция, Унгария, Русия, Словения, Румъния, Китай, Южна Корея, Пакистан. Към момента повече от 30 са новите участници, които ще направят дебют на изложението.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ (http://www.bulmedica.bg/) доказа своята полезност за здравната система и многобройните екипи от работещи в здравеопазването. Хиляди посетители - лекари, стоматолози, зъботехници, медицински сестри, фармацевти, мениджъри на лечебни заведения очакват срещата с модерната медицинска техника и технологии, с новите методи и добрите практики по света. Висока е оценката на специалистите и за деловите събития – лекции, семинари, презентации и др., които изпълват програмата на медицинската изложба.

Тази година Агенция Булгарреклама (http://iec.bg/bg/about/bulgarreklama) организира нова инициатива за посетителите на медицинския форум – томбола с пет парични награди. Всяка награда е на стойност 3 хил. лв.
Спечелилият посетител има избор с ваучер да закупи оборудване, материали, консумативи или други продукти, предлагани от фирмите изложители на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ (http://www.bulmedica.bg/). Томболата ще се тегли на 17 май 2013 г. (петък) в 16 часа в Централното фоайе на ИЕЦ. Срокът за покупката е до 1 октомври 2013 г.

Участник в томболата може да бъде всеки посетител, който има право да упражнява медицинска професия, попълнил е анкетна карта при влизане в изложбения комплекс и разполага с покана (вкл. eлектронна) или билет.

Амбицията на организаторите е да подпомогнат стремежа на бизнес изложителите и на медицинските специалисти към по-висок стандарт и качество на здравното обслужване. Водещо е желанието с общи усилия да се ускори изграждането на модерно здравеопазване в страната.


Повече информация за томболата и изложбата БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2013 на www.bulmedica.bg

За Контакти: llitcheva@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7939