Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
18 Април 13, 13:01 / Автор: Шумът на парите
Висши мениджъри от четири чуждестранни борси ще участват в четвъртото издание на финансовия форум „Шумът на парите“
Директорите на четири капиталови пазара от региона на Централна и Източна Европа ще дискутират последните тенденции в сектора в рамките на тематичния панел на форума „Шумът на парите“, организиран от финансовия сайт Profit.bg. Събитието, което тази година ще се проведе за четвърти път, ще се състои на 14 и 15 май в столичния Шератон София Хотел Балкан.
17 април 2013 г., гр. София – Директорите на четири капиталови пазара от региона на Централна и Източна Европа ще дискутират последните тенденции в сектора в рамките на тематичния панел на форума „Шумът на парите“, организиран от финансовия сайт Profit.bg. Събитието, което тази година ще се проведе за четвърти път, ще се състои на 14 и 15 май в столичния Шератон София Хотел Балкан.

Развитието на капиталовите пазари в региона и перспективите пред Българска фондова борса – София ще обсъдят чуждестранните гости Михаел Бюл, главен изпълнителен директор на Виенската фондова борса, Лучиан Ангел, председател на Съвета на директорите на Букурещката фондова борса, Павел Граниевски, член на Управителния и на Надзорния съвет на Варшавската фондова борса, и Айдън Сейман, изпълнителен зам.-председател на Истанбулската фондова борса.

Българските участници в панел „Капиталови пазари“ ще бъдат Иван Такев, изпълнителен директор на Българска фондова борса - София, Мирослав Маринов, изпълнителен директор и член на управителния съвет на пенсионно-осигурителна компания ПОК Доверие, и Иво Сеизов, зам.-председател на Съвета на директорите на инвестиционния посредник Евро Финанс и изпълнителен директор на управляващото дружество Сентинел Асет Мениджмънт.

Румен Соколов, управител на Сервиз Финансови Пазари, дъщерно дружество на Българска фондова борса – София, ще модерира дискусиите по темата.

Панелът „Капиталови пазари“ ще се проведе в първия ден на форума „Шумът на парите“. Непосредствено преди началото му водещи български икономисти ще дискутират „Икономическите перспективи пред България след Избори 2013“ в рамките на откриващата секция на проявата. Експертните си прогнози за икономическото бъдеще на България ще дадат съветникът по финансовата политика на президента Росен Плевнелиев Димана Ранкова, консултантът Владимир Каролев, управляващият партньор на Industry Watch Group Лъчезар Богданов и старши икономистът във фондация „Отворено общество“ Георги Ангелов.

Третият панел в първия ден на форума ще продължи темата за капиталовите пазари, като обърне внимание на взаимните фондове в частта „Управление на активи“. В обсъжданията по въпроса ще участват водещи български и чуждестранни експерти от най-големите компании в сектора.

Вторият ден на проявата ще бъде посветен на банковия и застрахователния сектор. Програмата на 15 май ще започне с панела „Банки“, в който мениджърите на водещите банки у нас ще направят своите прогнози за развитието на сектора в краткосрочен и средносрочен план. Вторият и третият панел за деня ще бъдат фокусирани върху темите „Общо застраховане“ и „Животозастраховане“. В дискусиите за перспективите пред двата сектора ще участват директорите на всички водещи компании в сектора.

През 2013 г. форумът „Шумът на парите“ се организира със съдействието на ВИП спонсора Евро Финанс и основните спонсори – вносителят на автомобили Chevrolet, ПОК Доверие, застрахователното дружество Армеец и дружествата за управление на активи Актива Асет Мениджмънт и Сентинел Асет Мениджмънт.

Медийни партньори на събитието са Дарик радио, телевизия Bulgaria on air, сп. Мениджър, в. Стандарт, imot.bg, novini.bg и insurance.bg.

Организационен партньор е компанията за управление на събития Ивенто. Форумът се осъществява с комуникационната подкрепа на агенция за връзки с обществеността AMI Communications България.

За „Шумът на парите“:
„Шумът на парите“ е единствената специализирана финансова конференция в България. Първото издание на проявата е през 2010 г. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти. „Шумът на парите“ привлича интереса на водещите финансисти у нас, които ежегодно присъстват на проявата.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1173