Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
18 Април 13, 13:06 / Автор: Пощенска банка
Пощенска банка с награда от BAPRA Bright Awards 2013
Пощенска банка (www.postbank.bg) получи престижно признание в четвъртото издание на годишните награди за PR и комуникации BAPRA Bright Awards. Банката бе отличена с трета награда в най-оспорваната категория „Комуникационна кампания на годината” за откриването на новия си централен офис.
Финансовата институция бе отличена за кампанията си за нов централен офис

17 април 2013 г., София

Пощенска банка (www.postbank.bg) получи престижно признание в четвъртото издание на годишните награди за PR и комуникации BAPRA Bright Awards. Банката бе отличена с трета награда в най-оспорваната категория „Комуникационна кампания на годината” за откриването на новия си централен офис.

Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) раздаде престижните отличия на стилна церемония в хотел „Шератон”. В тазгодишното издание на конкурса взеха участие рекорден брой от над 80 кандидатури в 7 състезателни категории, като в категория „Комуникационна кампания на годината” се състезаваха 13 проекта. Всички заявки се оценяваха от изцяло международно жури, в което членуват доказани чуждестранни PR специалисти от цял свят.

BAPRA Bright Awards стартира през 2010 г. и се утвърди като конкурс, който отличава постиженията на българския пазар в сферата на комуникациите и дава възможност на PR специалистите да сравнят и споделят успехите си с най-актуалното развитие и постижения на пазара в световен мащаб.

„Благодаря на ББДО Груп, които бяха наши партньори в успешното реализиране на този наистина мащабен проект. Имахме трудната задача да преместим 900 човека от центъра на София, където са работили години – на една доста отдалечена локация в близост до Бизнес парк София. Впечатленията на всички служители, които работят в централата на Пощенска банка, ни показаха, че сме свършили чудесна работа и сме направили прехода максимално лесен и приятен. Вече имаме и официалното признание на БАПРА, което ни радва искрено, тъй като това беше един много „личен“ проект, изпълнен с много предизвикателства. Чувстваме се удовлетворени от това, че сме един чудесен екип и всички сме заедно в нашия собствен дом“, сподели Илияна Захариева, мениджър „Корпоративни комуникации“ в Пощенска банка.

Пощенска банка се премести в нов, собствен централен офис през юни 2012 г. Новата централа на финансовата институция, носеща името Офис парк Пощенска банка, е разположена в един от най-бързо развиващите се райони на столицата, на бул. „Околовръстен път“ 260, на обща площ от 12 500 м². Сградата е модерно архитектурно решение за работно пространство, което помещава цялото административно ядро на институцията с близо 900 служители. Новият централен офис отговаря на световните стандарти за енергийна ефективност, което намалява потреблението на електричество и вода с до 50%. В сградата е реализиран и екологичен проект за централизирано разделно събиране и рециклиране на употребените консумативи.

Пощенска банка с правно име „Юробанк България” АД е член на Юробанк Груп.

Юробанк Груп е европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.

Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.

Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

За Контакти:

Илияна Захариева, началник отдел „Корпоративни комуникации”, Пощенска банка
тел. 02/81 66 100
e-mail: IZZaharieva@postbank.bg

Източник:
www.postbank.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1231