Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

22 Април 13, 13:11 / Автор: Daticum
Фирма Synergy Sports, използваща услугите на Датикум, е избрана за деветата най-иновативна компания в света на спорта
Компанията предоставя професионални баскетболни анализи и статистики за отбори и играчи както от Националната баскетболна асоциация на САЩ (NBA), така и от целия свят
Американската компанията Synergy Sports, която обработва и съхранява своите данни в дейта център Датикум, е избрана на девето място в класацията на Fast Company „Топ 10 на най-иновативните компании в света на спорта“. SynergySports, която е клиент на Датикум от 2009 г., определи българския център за данни като ключова част от успеха си. Компанията предоставя професионални баскетболни анализи и статистики за отбори и играчи както от Националната баскетболна асоциация на САЩ (NBA), така и от целия свят. Платформата на Synergy Sports е най-известният източник за информация в тази сфера, използва се от хиляди университетски и професионални треньори по целия свят, както и от някои от най-големите звезди в NBA.

„Ние сме горди с това, че сме избрани за деветата най-иновативна компания в света на спорта. Сигурно е, че нямаше да успеем да постигнем това без професионалните услуги, предлагани от Датикум” - посочва Нилс Лаар, съосновател и главен технически директор на Synergy Sports - „Synergy е клиент на Daticum вече четири години и дейта центърът винаги е бил смятан за част от екипа ни. Взаимоотношенията ни с тях са страхотни и те определено имат голяма роля за нашия успех.“

Американската компания съхранява в Датикум цялото си специфично оборудване и системи, обслужващи дейността й в Европа. Освен че разположението на дейта центъра е подходящо за по-оптималното разпространение на услугите на SynergySports, за избора на Датикум е повлиял и фактът, че висококачествените професионални услуги, предоставяни от дейта центъра, отговарят напълно на високите стандарти, поставени от американската фирма. Техническите експерти на Датикум имат дългогодишен опит с различен набор от ИТ архитектури, софтуерни технологии и решения, осигурявайки по този начин цялостни управляеми хостинг услуги с висока добавена стойност.

Повече за Synergy Sports

Synergy Sports предоставя баскетболни анализи по заявка на професионално ниво като осигурява цялостно решение, което обхваща всички аспекти от подготовката на играта. Решението на Synergy Sports се използва от хиляди университетски и професионални треньори по целия свят и поставя стандартите в тази сфера със своите постоянни иновации, насочени към нуждите на треньорите.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник: https://www.daticum.com/bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.1521