Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
22 Април 13, 13:12 / Автор: Интер Експо Център - София
Нараства международният интерес месец преди специализираните B2B изложби БУЛКОНТРОЛА и ВОДА СОФИЯ
На 42-ото издание на БУЛКОНТРОЛА (29 - 31 май) в Интер Експо Център ще бъдат представени последни технологии в областта на контролно-измервателната апаратура, технологии за промишлена автоматизация, електронни прибори и принадлежности, автоматизация и лабораторна техника
На 42-ото издание на БУЛКОНТРОЛА (http://www.bulcontrola.com/)(29 - 31 май) в Интер Експо Център (http://iec.bg/bg)ще бъдат представени последни технологии в областта на контролно-измервателната апаратура, технологии за промишлена автоматизация, електронни прибори и принадлежности, автоматизация и лабораторна техника.

Утвърдена като годишна среща на техническата мисъл, изложбата събира ръководители на областни и общински структури, бизнес ръководители, инвеститори, мениджъри, научни работници и специалисти, водени от желанието им за обмяна на идеи и добри практики за модернизация и повишаване на ефективността на произодството, стандарта на живот, благоустройството в съответствие с европейските норми за защита на природата и опазване на околната среда.

Регистрираните до момента фирми надхвърлят броя на участниците от миналата година. Над 110 компании от България, Германия, Швейцария, Австрия, САЩ, Франция, Холандия, Великобритания и др., които представят световни марки, ще покажат най-нови продукти и системи за управление, за мониторинг и превенция на замърсяването на околната среда, както и лабораторно и аналитично оборудване.

Чрез демонстрираните експонати и технологии изложбата е носител на новостите, необходими за оптимизиране и контрол на производството и управленските процеси в много направления на индустрията.

Паралелно с БУЛКОНТРОЛА стартира и седмата международна специализирана изложба ВОДА СОФИЯ (29 до 31 май), която ще представи ефективни технологии за вододобив, пречистване на питейни и отпадни води, водоснабдяване, анализ, регулиране и контрол на водните източници, съвременна техника и съоръжения.

Организаторите на изложбата от Агенция Булгарреклама (http://iec.bg/bg/about/bulgarreklama), Българска асоциация по водите (http://www.bwa-bg.com/site.php) (БАВ) и MESSE BERLIN (http://www.messe-berlin.de/) отново превръщат форума в поле за ефективна изява на изложители и подизложители от България и чужбина, които ще представят актуалните тенденции в бранша.

На специализирания форум ще вземат участие компании от България, Германия, Гърция, Румъния, Италия, Швейцария, Македония и колективно - фирми от Австрия. Официално ще бъдат представени Министерството на икономиката и търговията на Република Чехия, както и голям брой чешки компании от водния сектор.

Проблемите на бранша ще бъдат дискутирани на петата международна конференция БУЛАКВА (29-30 май), организирана от Българската асоциация по водите (БАВ). Основната тема е „Инвестиционни приоритети в българския воден сектор“, а акцент - стратегията за управление и развитие на бранша в България. На конференцията ще бъдат обсъждани регионални генерални планове и параметри на предстоящи проекти от Оперативна програма „Околна среда 2014 -2020”.

Актуална информация за събитията следете на сайта (http://iec.bg/bg) на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562).

За Контакти: estoineva@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4487