Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
18 Април 13, 13:16 / Автор: Интер Експо Център - София
Най-малкият водомер в света с дистанционно отчитане на показанията
На 42-ата международна B2B изложба БУЛКОНТРОЛА (29 - 31 май) Райкос Тех, ще покаже за първи път в България най-малкия в света водомер с дистанционно отчитане
На 42-ата международна B2B изложба БУЛКОНТРОЛА (29 - 31 май)
Райкос Тех, ще покаже за първи път в България най-малкия в света водомер с дистанционно отчитане

Водомерът WKV-E02F на SIKA Siebert & Kuehn е елегантно решение за модернизиране на водопроводната инсталация в съществуващи или новостроящи се сгради. Уредът може да се монтира бързо и лесно на всеки един извод за вода в сградата, като се ползват различни присъединителни размери и адаптери. Измерването се осъществява посредством миниатюрна турбина, лагеруваща в сапфирени лагери. Специален пластмасов филтър защитава турбината от задръствания с варовик или примеси. За всеки протекъл литър вода тя изпраща към електронния блок 512 импулса. Консумираното количество вода може да бъде отчетено локално на LCD дисплея на уреда или чрез безжична система за дистанционно отчитане, която позволява администриране на показанията без необходимост от посещение на инкасатор в апартамента или сградата.

Водомерът WKV-E02F има сертификат от Швейцарския институт по метрология и акредитация METAS, и отговаря на стандарта EN 14154. Одобрен е за хоризонтален и вертикален монтаж и за измерване на вода с температура до 90°C. Предлага се в две разновидности: като компактен уред и като уред с разделно монтирани измервателна турбина и електронен блок с LCD дисплей. По този начин монтажът е възможен и в най-труднодостъпните и тесни пространства.

Номенклатурата на БУЛКОНТРОЛА (http://www.bulcontrola.com/) обхваща контролно-измервателната апаратура, технологии за промишлена автоматизация, електронни прибори и принадлежности, автоматизация и лабораторна техника. Сред експонатите ще могат да се видят последно поколение прибори, системи и програмно осигуряване в областта на измерването, анализа и контрола на шум, вибрации, процес параметри, газови емисии и др.

От фирма Спектри ЕООД ще представят мониторингови терминали за шум на Brüel & Kjær от серията “3655”, проектирани и предназначени за постоянен, квазипостоянен и периодичен контрол на параметрите на шума в околната среда. Пълен набор системи за вибро- и процес-контрол и изпитване състоянието на машини и съоръжения, както и системи за контрол на качеството на продукцията ще бъдат показани от компанията в дните на изложбата.

Сред продуктите на БУЛКОНТРОЛА ще бъдат висококачествени химикали, предназначени за лабораторна, контролно-аналитична, научна и учебна работа, както и за употреба в хранителната и фармацевтичната промишленост от LABTECH ООД.


Компанията ще представи и оборудване за химични, хроматографски, микробиологични и клинични лаборатории, лабораторни пластмасови изделия и стерилни консумативи, лабораторен порцелан, различни видове прибори от метал и гума, средства за лична защита и безопасност в лабораторията и др.

Във форума ще бъдат представени широка гама нововъведения, които ще улеснят специалистите при въвеждането на европейските норми и стандарти за безопасност в много сектори на индустрията.

В дните от 29 до 31 май 2013 в Интер Експо Център – София ще се проведе и 7-aта поредна специализираната изложба ВОДА СОФИЯ (http://www.watersofia.com/)и 5-aта международна конференция БУЛАКВА (29-30 май). Основната тема е „Инвестиционни приоритети в българския воден сектор“ с акцент върху стратегията за управление и развитие на бранша в България.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.

За Контакти: estoineva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.6488