Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
19 Април 13, 13:24 / Автор: Интер Експо Център - София
Традиционни колективни участия на фирми от Южна Корея и Италия на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2013
От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център - София, ще се проведе 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Участници са компании от България, Великобритания, Франция, Италия, Германия, Австрия, Полша, Турция, Гърция, Унгария, Русия, Словения, Румъния, Китай, Южна Корея, Пакистан.
От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център (http://iec.bg/bg)- София, ще се проведе 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ (http://www.bulmedica.bg/).

Участници са компании от България, Великобритания, Франция, Италия, Германия, Австрия, Полша, Турция, Гърция, Унгария, Русия, Словения, Румъния, Китай, Южна Корея, Пакистан.
Вече е традиция компании от различни държави да участват с колективно представяне на форума, търсейки ефективни форми за стимулиране на бизнес партньорството и по-голяма отвореност на фирмите към потребностите и пазарите на други страни.

За пета поредна година медицински и дентални компании от Република Южна Корея имат национално представяне, организирано в партньорство с КОТРА-София, на което демонстрират добър опит и оригинални решения.

Сред експонатите са иновативна медицинска апаратура за изследване състоянието на организма, монитори за следене показателите на кръвно налягане, дигитална радиографска система и ветеринарни рентгенови системи, високочестотен рентгенов генератор и др.

За стоматолозите ще представляват интерес иновативното хирургическо дентално оборудване – машини за разширяване на кости и пробиване на синуси, и ортодонтско оборудване, стоматологичните рентгенови системи Rextar series и преносимите рентгенови системи за спешни случаи Dental Portable X-ray system, керамични и метални брекети, дентални импланти и протези с изключително високо качество, хирургически инструменти EBi implant и др.

Има избор на инструменти и специализирани продукти за денталната помощ като био хирургични конци и ендодонтски материали, костен материал и присадки, медицински конци – PGA абсорбиращ продукт Mepfil, PGLA абсорбиращ продукт Mepfil-Lac, PDO моно абсорбиращ продукт Mepfil-D и др.

Агенцията за промотиране в чужбина и интернационализация на италианските предприятия (ИЧЕ) и Агенция Булгарреклама отново организират колективно представяне на фирми от Италия.

Ценни оферти и оригинални експонати представят компании от медицинската и денталната сфера - водещи производители на оборудване и материали за спешна помощ, високотехнологични компании в оптоелектрониката, специализирани в производство на дентални 3D скенери и лидери на италианския пазар на системи за 3D сканиране, или за проектиране, разработване и производство на CAD/CAM продукти за OEM денталния пазар.

Всички участници и посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2013 имат възможност да се включат в програмата с делови инициативи – лекции, демонстрации, презентации на ценни за здравните специалисти нововъдения в областта на медицината и денталната медицина.

Повече информация за изложбата на www.bulmedica.bg

За Контакти: llitcheva@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.5906