Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
19 Април 13, 13:27 / Автор: Интер Експо Център - София
Остават три дни до ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ
Награда – ваучер на стойност 500 лв., безплатни индивидуални консултации с интериорни дизайнери, реставрации на стари мебели и специални изненади за децата очакват посетителите на ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ
Награда – ваучер на стойност 500 лв., безплатни индивидуални консултации с интериорни дизайнери, реставрации на стари мебели и специални изненади за децата очакват посетителите

От 23 до 27 април в Интер Експо Център - София (http://iec.bg/bg) ще се проведе 12-ото издание ТЕХНОМЕБЕЛ (http://technomebel.bg/bg) - специализирано изложение за машини, материали и съоръжения за дървообработващата и мебелната индустрия. Съорганизатор е Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост. Форумът се провежда паралелно със СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ (http://furnitureexpo.bg/bg) – изложба на български мебели и аксесоари за обзавеждане.

122 директни изложители и над 200 подизложители ще се представят на двете изложения. На обща изложбена площ над 11 500 кв.м ще бъдат демонстрирани продукти и услуги на фирми от България и от Гърция, Италия, Македония, Румъния, Полша и Турция. Своите продукти ще покажат 12 фирми, сертифицирани с маркетинговия знак Проверени Български Мебели.

„Тенденциите в мебелния дизайн през 2013-а и посоките за развитие на българското мебелно производство" бе темата на работната закуска, която се проведе в ресторант "Враня" на хотел Рила в София, с любезното домакинство на Лаура Кетъринг (http://www.lauracatering.com/). Дискусията бе организирана, за да провокира обсъждане на проблемите в мебелния бранш и да анонсира предстоящите специализирани изложения.
„Българинът е индивидуалист в избора на мебели“ – заяви на срещата с медиите изп. директор на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП) Елица Ненчева. По думите й изборът често е продиктуван от финансите, но все пак организацията отчита ръст в оборотите и експорта спрямо 2011 година.

Безплатни професионални консултации ще предоставят по време на изложенията дизайнери от българската група за дизайн ЧЕРГА. Реставрации на стари мебели, специални изненади за децата и награда – ваучер на стойност 500 лв. за продукт от фирмата победител в посетителския вот за „Българска мебел на годината“ , очаква един от гласувалите посетители, който ще бъде избран с томбола. Работното време на изложенията е на 23, 24, 25 и 26 април (вторник, сряда, четвъртък и петък) от 10 до 18.30 ч., вход – 2 лв., а на 27 април (събота) от 10 до 16 ч. ВХОД СВОБОДЕН!

http://www.youtube.com/watch?v=zM1g6q8u4fo

За Контакти:nvaneva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4509