Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
19 Април 13, 13:29 / Автор: Studio 5
Изневери, ревност и любов в “Брачната илюзия”
Жена, съпруг, приятел. Любовен триъгълник или нещо повече дори и от това. Тайните на брака, които не бива да стават явни, ще бъдат умело изиграни на сцената на Studio 5 от Елена Петрова, Мариус Донкин и Валентин Танев. Началото на историята между двойката в постановката започва с въпроса: "Кажи ми с колко жени си бил?”, с който до края й съмненията и ревността между двамата ескалират невъобразимо.

„Винаги е рисковано, да не казвам, че не е препоръчително, да хванеш съпруга или съпругата си за довереник. Искреността като основа на хармонията в двойката е измама. Вземете Жана и Максим, двама от героите на тази пиеса. След няколко години щастлив брак те решават да си признаят някои дребни отклонения. Това е началото на едно сериозно преосмисляне, на законни подозрения, на обвинения от всякакъв характер, на непоносими ревности. Никоя лъжа не е без последствие, никоя истина не е безопасна. Всъщност, доверието трябва да остане илюзия. Това несъмнено е елементарното условие за спокойствието в семейството.”, казва Ерик Асус по повод представяне на пиесата му „Брачната илюзия”.

Кое е по-добре се пита в постановката: Да ти изневерят с двайсет различни души или само с едни, но пък продължително време?! Дали колкото повече са, толкова по-голямо значение имат или чувствата, които влагаш в един, е по-нараняващо за половинката ти?! "Никоя лъжа не е безопасна и никоя истина не е без последствия”, констатира от позицията на съпругата Елена Петрова. Изводът е само един – жената трябва да може да преглъща истината, която чува от мъжа до себе си и никога да не му казва своята. Разберете каква е истината за вас на 21 април (неделя) в 18.30ч.

Не забравяйте да направите своята резервация на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и театърът имат значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
0885 79 52 53
PR Club Studio 5
pr@clubstudio5.com

Източник:
www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0883