Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

23 Април 13, 09:03 / Автор: eDesign
Започва петото издание на Български награди за уеб
Дигитална агенция eDesign, която беше избрана за Уеб агенция на 2012 година, ще се включи в новото издание с разширено портфолио, включващо проекти, изготвени за компании в САЩ и Европа
Започва петото поредно издание на най-значимия български конкурс в сферата на интернет - Български награди за уеб. Събитието, което се организира от Българската Уеб Асоциация, има за цел да поощрява професионализма в българския сегмент за уеб дизайн и уеб разработка. През тази година предложения за участие в конкурса ще се подават в четири категории: Браншови награди, Медийни награди, Професионални награди и Маркетинг награди, за всяка от които ще бъде обособено жури, съставено от представители на съответния бранш.

„Значението на Български награди за уеб, както и мащабите на конкурса нарастват през всяка следваща година. Динамиката на развитие на интернет бранша през последните години доведе до свръхпредлагане на услуги от всякакъв тип, което напълно логично понижи качеството на цялостната онлайн среда. Именно в това отношение нуждата от един национален конкурс, какъвто е Българските награди за уеб, е все по-ясно изразена, защото той насърчава качествените разработки и професионализма в българското уеб пространство, награждава най-добрите примери в сектора и стимулира компаниите и специалистите в него да бъдат още по-креативни. През тази година нашият екип ще се включи в конкурса с проекти в областта на хранителната промишленост, услугите, финансите и др.“ - заяви Георги Костов, управляващ партньор на фирма eDesign – компанията избрана за Уеб агенция на годината през 2012-та.

През отминалата година дигиталната агенция eDesign получи награди за най-добър сайт в категориите „Производство“, „Функционален дизайн и ползваемост“, „Стил на живот и свободно време“, „Визуално съдържание“, „Входяща страница“, „Графика и дизайн“, „Мобилен сайт“ и „Най-добър корпоративен или продуктов сайт“, както и за най-добра кампания за социални мрежи и най-добро приложение за социални медии. Освен това агенцията беше отличена и с голямата награда на конкурса - „Уеб агенция на годината“.

Български награди за уеб 2013 ще се проведе от 22 април до 27 юни, а кулминацията на състезанието ще бъдат публичните защити на проектите - финалисти. Журито на Български награди за уеб включва признати авторитети от средите на онлайн бизнеса, секторните браншови организации, както и масмедиите. Повече информация за конкурса е достъпна на адрес: http://www.webawards.bg/

Повече за eDesign

eDesign (http://edesign.bg) e дигитална агенция от нов тип, предлагаща пълен набор от услуги, свързани с уеб и графичен дизайн, мултимедия, интернет и мобилен маркетинг, с фокус върху онлайн търговията, цялостната визуална идентичност и успешното уеб присъствие на своите клиенти. Тя е основана през 2004 г. и днес е най-награждаваната уеб агенция в България, а проектите й са еталон за качествени и нестандартни интернет решения. Избирана е три пъти за българска „Уеб агенция на годината“ - през 2008 г., 2010 г. и 2012 г., има над 60 награди и повече от 80 номинации в български и международни конкурси, включително и една от най-престижните награди в сектора - FWA (Favorite Website Award). В основата на успеха на eDesign е комбинацията от индивидуален подход, креативни решения, вниманието към детайлите, както и силния фокус върху бизнес ефекта за клиентите на компанията.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://edesign.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.438