Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
22 Април 13, 21:17 / Автор: Интер Експо Център - София
ПОКАНА - откриване ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ
Агенция Булгарреклама ЕООД има удоволствието да Ви покани на 23 април 2013 г. (вторник) от 10.00 часа в Интер Експо Център – София, (бул. “Цариградско шосе“ 147) на официалното откриване на 12-ото международно специализирано изложение ТЕХНОМЕБЕЛ и 9-ата изложба СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ от Министъра на земеделието и храните - проф. Иван Станков
Агенция Булгарреклама ЕООД има удоволствието да Ви покани
на 23 април 2013 г. (вторник) от 10.00 часа
в Интер Експо Център – София, (бул. “Цариградско шосе“ 147)

на официалното откриване на

12-ото международно специализирано изложение ТЕХНОМЕБЕЛ
и
9-ата изложба СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ
от
Министъра на земеделието и храните - проф. Иван Станков

В откриването ще вземат участие зам.-министърът на икономиката и енергетиката Виолета Лорер,
зам.-министър с ресор икономическа политика, изп. директор на Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия – г-н Никола СТОЯНОВ, Н. Пр. Стефано Бенацо - Посланик на Италия, г-н Марко Монтеки - Председател на Италианската търговска камара в България, доц. Нено Тричков – Декан на факултета „Горска промишленост“ при Лесотехническия университет София, г-н Стоян Стоянов - Председател на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост, и г-н Ивайло Иванов – Управител на Агенция Булгарреклама.

Специализираните мебелни изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ се организират в партньорство с Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост и ще се проведат от 23 до 27 април 2013 г.

Водещи български мебелни производители ще покажат най-новите си продукти, а вносители на световни марки ще демонстрират последните модели машини, материали и съоръжения за дървообработващата и мебелната индустрия.

122 директни изложители и над 200 подизложители ще се представят на двете изложения. На обща изложбена площ над 11 500 кв.м ще бъдат представени продукти и услуги на фирми от България, Гърция, Италия, Македония, Румъния, Полша и Турция. Своите продукти ще покажат 12 фирми, сертифицирани с маркетинговия знак Проверени Български Мебели.

Сред акцентите в дните между 23 и 27 април ще са:

В специалната „Медиа зона“ на изложенията се организира провеждането на индивидуални разговори – интервюта с представители на фирмите участници.
На компаниите се предоставя възможност за директно представяне на продуктите и услугите, които представят.
Зоната може да използва всяка медия, която прояви желание да участва в интервютата или за провеждане на индивидуални разговори.
Списък на изложителите можете да видите тук – за ТЕХНОМЕБЕЛ (http://technomebel.bg/bg/catalogue/2013) и за СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ (http://furnitureexpo.bg/bg/catalogue/2013).

• „Българска мебел на годината 2013” – трето издание на конкурса за най-добра мебел, произведена в България. Организатори са Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост, съвместно с Агенция Булгарреклама и списание „MD – мебелен дизайн“. Призьорите в конкурса ще бъдат обявени на официална церемония на 26 април 2013 г. в изложбеният комплекс на София. Оценените продукти ще са представени на Подиума на победителите. Петчленно жури от независими дизайнери и архитекти, уважавани в бранша, което се избира всяка година, месец преди датата на конкурса, ще оценява по иновативност, комфорт, ергономичност, естетичен вид, функционалност и практичност. 15 български производители се състезават за „Българска мебел на годината“, а специална награда - ваучер на стойност 500 лв. за продукт от фирмата победител в посетителския вот, очаква един от гласувалите, който ще бъде избран с томбола.

• Училище за дизайнери 2013 г. – студентски конкурс, организиран от БКДМП. В него участват студенти, които се регистрират с една мебелна единица – стол, маса, легло, секция, мека мебел и т.н. Регистрационна карта за участие и 3D изображение на мебелния продукт могат да изпратят всички заинтересовани студенти. Десет финалисти ще бъдат избрани според иновативността на продукта, комфорта, ергономичността и естетичния вид. Ще бъде взета под внимание функционалността и практичността на проекта.

• Безплатни професионални консултации, предоставени от известни интериорни дизайнери от българската група за дизайн ЧЕРГА. Сдружението ще декорира собствена зона, в която специалистите са на разположение за предоставяне на индивидуални решения за всеки дом. Посетителите ще се запознаят с всички алтернативи за пространството в дома и офиса.

• Реставрирай САМ - Можем ли да реставрираме сами старите си мебели? Специална зона ще представя демонстрации и съвети за реставрация на мебели и изделия от дърво. Всеки дом пази стари мебели, износени и захабени от времето и ежедневната употреба. Предизвикателство е не само да ги запазим, но и да им върнем блясъка. Тази професионална дейност изисква опит, познания и майсторство – именно тази завеса ще бъде повдигната и тайните ще станат достъпни за всички посетители на изложенията.

• Детски кът на „Г-жа Череша“ - истинско детско царство, където малките посетители ще рисуват, оцветяват, фотографират и играят. Студиото за детска фотография, което набира популярност сред младите майки, изработва ръчно декори и аксесоари за детски партита. Реализациите на решения за обзавеждане ще бъдат изцяло създадени ръчно и и ще са индивидуални за всяко дете. Конкурсът „Моят приказен свят”, организиран от „Г-жа Череша“ и сп. „Първите седем“, е подготвил страхотни награди - 2 професионални фотосесии и специално направени от Г-жа Череша аксесоари за момиченце или момченце.


Работното време на изложенията е от 23 до 26 април от 10.00 до 18.30 ч. с вход 2 лв., а в събота, 27 април, от 10.00 до 16 ч. - безплатен вход.

За допълнителна информация:
Агенция Булгарреклама, Пресцентър, тел.: 02/ 9655 292, 02/ 96 55 289, 02/ 96 55 29, 0888 601 433
media@iec.bg

За Контакти: nvaneva@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1134