Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
23 Април 13, 09:22 / Автор: Data3s
Медокеми Лимитид насочва инвестиции към Централна Европа; Data3s печели основната поръчка за ИТ
Днес от Data3s обявиха, че са били избрани да предоставят изцяло нов модел на инфраструктура за данни на Медокеми Лимитид, който ще обедини всички данни на компанията и ще позволи по-добър обмен на информация между страните.
Днес от Data3s обявиха, че са били избрани да предоставят изцяло нов модел на инфраструктура за данни на Медокеми Лимитид, който ще обедини всички данни на компанията и ще позволи по-добър обмен на информация между страните.

Този голям проект за системна интеграция е допълнение към модернизацията, която вече е в ход в Медокеми Лимитид. С негова помощ компанията ще реализира визията си да се превърне в най-напредналата в технологично отношение международна генерична фармацевтична компания в Европа. Независимо, че финансови детайли все още не са оповестени, източници в Медокеми Лимитид твърдят, че това е най-голямата по рода си инфраструктурна инвестиция през последното десетилетие.

Проектът е съсредоточен върху подобряване на ключовите оперативни аспекти в Медокеми Лимитид, включително по-бързо осъществяване износ в отговор на местно търсене, подобрено качество на услугите, по-кратки срокове на плащания за доставчици и партньори, както и по-добър поглед върху ключовите за компанията пазари. Основна цел за Медокеми Лимитид е подобряване на съществуващия бизнес, както и идентифициране и използване на нови бизнес възможности.

Първата фаза на програмата за модернизация в Медокеми Лимитид е съсредоточена върху страните от Централна и Източна Европа и включва значителни оперативни инвестиции в Чехия, Словакия и България, като допълнение към тези в централата на компанията в Кипър.

"Държавите, които избрахме за "старт " на проекта са типични представители на филиалите ни в Европа", каза Алексис Неофиту, Зонален Мениджър за Централна и Източна Европа. "Като начало това са държавите, в които ще оценим въздействието от нашите инвестиции. От една страна, за да се уверим, че отчитаме правилните ключови показатели за изпълнение в съответната държава, а от друга страна, с цел създаване на комплекс от стандарти, които могат да се прилагат навсякъде," добави г-н Неофиту.

Според Янакис Музурис, Експортен Мениджър, позицията на Медокеми като "изключително успешна в износа компания " до голяма степен защитава интересите на компанията в условията на настоящата финансова криза. "Над 97% от нашите приходи се генерират в чужбина", каза г-н Музурис, "голяма част от тях в Централна и Източна Европа. За да гарантираме цялостта си, както и да бележим ръст на тези пазари, ние влагаме значителни финансови ресурси за изграждане и поддържане на нашите операции там. Подобряването на ИТ операциите е естествена част от този процес", добави г-н Музурис.

Г-н Музурис отбелязва също, че Медокеми Лимитид ще насочи инвестиции и в посока подобряване на дистрибуторската мрежа, укрепване на лоялността и подкрепата сред партньорите, свързани с продажбите и дистрибуцията на ключови пазари, като същевременно разширява своето влияние чрез нови канали за продажба. "Ние сме отговорни както към нашите партньори, така и към нашите клиенти", каза г-н Музурис, "и с помощта на по-добра, по-бърза и по-отзивчива технология ще имаме възможност да им съдействаме значително по-бързо."

За Медокеми Лимитид

Медокеми Лимитид е международна генерична фармацевтична компания със седалище в Кипър и член на Европейската Асоциация за Генерични Лекарства (EGA). Медокеми Лимитид е производител на широка гама перорални твърди форми, перорални разтвори, прахове за инжекционен разтвор и инжекционни разтвори, сухи прахове за инхалация, кремове, мехлеми и супозитории. С помощта на развитата си световна маркетингова мрежа, Медокеми Лимитид цели да предостави на всеки човек по света качествено и достъпно лечение. За да научите повече за Медокеми Лимитид, моля посетете www.medochemie.com

За Data3s

Data3s е един от най-бързо развиващите се доставчици на иновативни решения за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM), бизнес разузнаване, многоканален маркетинг, електронно обучение, клинични проучвания и креативни решения за научни организации по целия свят. Нашите висококачествени продукти се базират на най-новите технологии, за да помогнем на нашите клиенти да продават повече, по-бързо и да постигат по-добри резултати. Основана през 2006 г., Data3s е частна компания със седалище в Прага, Чехия, която разполага с партньори и представителства в Европа и Азия, които могат да предоставят цялата гама от услуги. За да научите повече за Data3s, моля посетете www.data3s.com

За Контакти: info@data3s.com

Източник: http://data3s.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1458