Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
23 Април 13, 16:46 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Деси Фераджиева, управител на Home Care BG, беше отличена със сертификат за професионален пропърти мениджмънт
На тържествена церемония за връчването на международните награди за архитектура и проект PRIX d'Excellence Awards Деси Фераджиева, управител на Home Care BG, беше отличена с един от първите сертификати за завършен CPM курс – първото обучение за управление на собствеността според световните стандарти и изисквания в бизнеса. Церемонията, организирана от Международната федерация по недвижими имоти FIABCI, събра професионалистите в бранша и представи успешни проекти за хотели, офиси, логистични имоти, ваканционни и жилищни имоти.

В рамките на година и половина обучението за професионален пропърти мениджмънт – CPM запозна специалистите със световно приетите стандарти на работа в сферата на управлението на недвижима собственост и предоставянето на високо ниво на обслужване. Според организаторите на обучението от FIABCI България, добрият професионализъм е ключов за създаването на конкурентна среда и предлагане на качествена услуга на клиентите.

„За да се развива нашият бранш и да се изгражда доверие, много е важно образованието да бъде на високо ниво. Но за съжаление у нас определено образователните институции, които обучават кадри в сферата на управлението и поддръжката на сградния фонд, са малко“, споделя Деси Фераджиева. Тя допълни, че курсът на FIABCI България създава професионални стандарти в страната, с които да се гарантира качеството на услугата.

След завършеното обучение и получения сертификат, на базата на опита, който притежава, Деси Фераджиева отговаря на всички критерии на IREM INstitute, за да стане и един от първите членове на института от страна на България.


За Home Care BG

Home Care BG е създадена през 2005 г. и има установени високи стандарти на работа и спечелено доверие сред клиенти и партньори. Днес компанията разполага с офиси в цялата страна и управлява сгради, ваканционни комплекси и хотели в най-големите развити морски и ски курорти у нас. Добрата репутация на компанията й печели клиенти като Банка ДСК, както и различни по вид търговски и производствени обекти, разположени в няколко региона на България. От 2010 г. Home Care BG успешно предоставя и услугата „Професионален домоуправител”, както и техническа поддръжка на жилищни сгради и комплекси в големите областни центрове.
http://www.homecarebg.com/


За допълнителна информация:

Диана Чобанова

PR Expert

PRoWay Communications Agency

Mob: + 359 (879) 931 336

E-mail: d.chobanova@proway.bg


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1119