Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

23 Април 13, 16:47 / Автор: ProfiCV
Стартира ProfiCV.bg - първата услуга за социално намиране на работа у нас
Системата е изцяло разработена в България. Тя използва информацията от профилите на кандидатите в социалните мрежи, за да им предостави обяви за работа, съответстващи най-добре на техните предпочитания и опит
На 22 април стартира официално първата услуга за социално намиране на работа (social jobbing) в България. Тя се нарича ProfiCV.bg и е разработена изцяло от български екип от програмисти. Предстои нейният старт в Германия и други европейски страни. Проектът променя изцяло начина на подбор на персонал и увеличава значително шансовете, една компания да наеме най-подходящите за нея кадри. За целта той използва мощен алгоритъм за съответствие между профилите на своите потребители в социалните мрежи и обявите за работа. По този начин ProfiCV.bg не само предоставя на кандидатите достъп до значително повече кариерни възможности, в сравнение с други платформи, а и им подбира много по-прецизно обявите, предоставяйки им автоматично най-подходящите за тях. Освен това системата намалява в пъти усилията и времето за кандидатстване, както и за откриване на правилните кадри, автоматизира процеса и гарантира прозрачност за двете страни. Услугата е изцяло онлайн базирана, а регистрацията е безплатна.

„Основната ни цел, разработвайки ProfiCV.bg беше да помогнем на българските специалисти, да бъдат по-удовлетворени от своето работно място, откривайки работа, която съответства повече на техните кариерни очаквания, предпочитания и начин на живот. Убедени сме, че това не само ще спомогне за тяхната по-висока удовлетвореност, а в крайна сметка – и за повишаване ефективността на българските компании, тъй като за всички е ясно, че доволните кадри са по-мотивирани и успешни в работата си. ProfiCV.bg е първата платформа у нас от типа social jobbing – един бързо набиращ популярност по света модел. Тя е иновативна с това, че позволява работните места сами да намират кандидатите, без те да правят каквото и да е усилие и в същото време спестява значителна част от времето на работодателите, набиращи кадри“ - заяви Еньо Марковски, създател на ProfiCV.bg.

Как работи системата?

ProfiCV използва социалните връзки във Facebook и LinkedIn*, създавайки автоматично професионална автобиография на кандидата и чрез иновативния си алгоритъм намира позициите, на които той ще се чувства по-добре и ще бъде по-успешен. Системата сравнява всяка работна позиция с данните на милиони кандидати, които желаят да бъдат информирани за нови възможности за работа. Алгоритъмът за съвпадение на ProfiCV взима под внимание многобройни показатели, свързани с тяхната професия, образование, умения, интереси, географско местоположение и избира най-подходящите за кандидатите работни позиции. Цялата регистрация се осъществява с няколко клика, предоставяйки удобство и фокус на голям брой потребители. След това ProfiCV изпраща предложението за работа в приятелски имейл до най-добрите и подходящи кандидати. Заинтересованите сред тях могат да се свържат с работодателя директно или да изпратят обявата на свои приятели.

Предимства за работодателите

ProfiCV променя изцяло начина, по който се търсят бъдещите кадри и поставя фокуса върху най-доброто съответствие между кандидат и работно място. Платформата обработва автоматично цялата информация, извеждайки пред работодателите директно най-подходящите кандидати, спестявайки им часове работа. При това системата позволява на компаниите да достигнат до кандидати, които не търсят активно работа на работните борси. Това е талант, който няма как да бъде достигнат по други начини и често е най-ценен. На практика най-добрите работни места се намират чрез приятели и ProfiCV автоматизира и значително ускорява този процес.

Повече за ProfiCV.bg

ProfiCV.bg е продукт на Марковски Солушънс ЕООД, софтуерна компания специализирана в областта на бизнес уеб-решения с офиси в София и Щутгарт.

За контакти:
Еньо Марковски
Марковски Солушънс ЕООД
кв. Борово бл 10 вх A, 1680 София
e-mail: enyo.markovski@proficv.bg
Моб. + 359 878 151512
Тел. +359 (2) 858-9003

* – Facebook и LinkedIn са запазени марки на съответните уважавани от нас компании

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник: https://proficv.net/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1123