Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Благотворителност

24 Април 13, 11:50 / Автор: ERP.BG
ERP.BG подкрепя благотворителен Великденски концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“
Събитието се организира от ученици, както и от ръководството на учебното заведение, а всички събрани от вход средства ще бъдат предоставени на други младежи, учещи в училището, които са в неравнопоставено положение
Българската компания за разработка на бизнес софтуер ERP.BG ще спонсорира за втора поредна година традиционния благотворителен Великденски концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“. Събитието се организира от ученици, както и от ръководството на учебното заведение, а всички събрани от вход средства ще бъдат предоставени на други младежи, учещи в училището, които са в неравнопоставено положение.

Програмата на благотворителния конкурс включва интересна смесица от фолклорни и модерни танци, електронна музика и др. изпълнения, а водещи на концерта ще бъдат младите артисти Ивелин Найденов и Ярослава Павлова. Концетрът ще се проведе на 29 април, от 18:30 ч., в Дом на културата „Средец“ (бившата „Лиляна Димитрова“). Входът струва 3 лева. Концертът се организира за втора поредна година, като през декември 2012 г. чрез първото му издание са събрани общо около 3000 лева. С тях са подпомогнати 60 деца от 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“.

„Това, което ме впечатлява относно този благотворителен концерт е, че той е организиран от ученици, по инициатива на ученици и в подкрепа на други ученици от същото училище. Това е един уникален пример за отговорно отношение на младите хора към заобикалящата ги среда и за нас е съвсем естествено да подкрепим техните усилия. Екипът на ERP.BG от години спонсорира различни благотворителни изяви, както и проекти в образованието. Желанието ни е по този начин да спомогнем за положителната промяна в нашето общество и да дадем шанс на повече млади хора, да се реализират по-успешно в живота“ - заяви Наталия Футекова, управляващ партньор на ERP.BG.

Повече за ERP.BG

ERP.BG ( И Ар Пи България ООД ) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://erp.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.119