Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
24 Април 13, 11:52 / Автор: Интер Експо Център - София
МИНИСТЪР СТАНКОВ ОТКРИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ИЗЛОЖЕНИЯ ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ
Министърът на земеделието и храните проф. Иван Станков откри 12-ото международно специализирано изложение ТЕХНОМЕБЕЛ и 9-ата изложба СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ в Интер Експо Център - София
Министърът на земеделието и храните проф. Иван Станков откри 12-ото международно специализирано изложение ТЕХНОМЕБЕЛ и 9-ата изложба СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ в Интер Експо Център - София.

Министър Станков подчерта важността на горския сектор в производството на мебели, както и доброто сътрудничество между заетите в дърводобивната и преработвателната индустрия. „Това, което българските фирми произвеждат, е качествено, конкурентоспособно и вече познато на европейския и световен пазар”, каза още министърът.

В откриването участваха Н. Пр. Марко Контичели - Посланик на Италия, изп. директор на Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия – г-н Никола Стоянов, г-н Марко Монтеки - Президент на Италианската търговска камара в България, г-н Стоян Стоянов - Председател на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост и г-н Ивайло Иванов – Управител на Агенция Булгарреклама.

„На щандовете очакваме чуждестранни, главно европейски посетители, наситили се на далекоизточните си всичкопредлагащи доставчици – заяви г-н Стоянов. - Трябва да сме настоятелни и точни в обещанията си и да имаме предвид възможностите си. Машинният ни парк е изцяло европейски, а не друг и точно от тях очакваме да купят българските мебели. Очакваме и търговците, опериращи в България.

Посланието ми към тях е, че ние сме тук заради тях, че производителите не са им конкуренция на пазара – да седнат на щандовете, да поставят условията си и да направят такива поръчки, каквито правят в Китай и Полша или Германия и Русия. Тогава ще имат и ексклузивни модели и цени, каквито получават там. На дизайнерите и бизнесите, свързани със съпорта на мебелното производство, изказвам специалното си уважение и също им благодаря, че са тук!“ – подчерта в обръщението си председателят на Камарата.

Водещи български мебелни производители ще покажат най-новите си продукти, а вносители на световни марки ще демонстрират последните модели машини, материали и съоръжения за дървообработващата и мебелната индустрия.

Изложенията са организирани в партньорство с Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост. На тях се представят 122 директни изложители и над 200 подизложители от България, Гърция, Италия, Македония, Румъния, Полша и Турция.

През следващите четири дни Интер Експо Център - София ще се превърне в сцена за всеки детайл от раждането до продажбата на българската мебел.

Списък на изложителите можете да видите тук:
за ТЕХНОМЕБЕЛ http://technomebel.bg/bg/catalogue/2013 и
за СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ http://furnitureexpo.bg/bg/catalogue/2013.

Работно време на изложенията:
23, 24, 25 и 26 април от 10.00 до 18.30 ч. – вход 2 лв.
27 април от 10.00 до 16.00 ч. – ВХОД БЕЗПЛАТЕН!

За Контакти: nvaneva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.114