Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

24 Април 13, 14:02 / Автор: Mirchev Ideas
Турски предприемачи се ориентират към българската платформа за онлайн магазини Summer Cart
Фирмата отвори представителство в Истанбул, за да улесни комуникацията и продажбите
Българската софтуерна компания Mirchev Ideas - разработчик на платформата за електронни магазини Summer Cart - отвори свой офис в турския мегаполис Истанбул. Клонът на фирмата ще се развива от нейната дъщерната компания Summer Cart Yazm Sanayi ve Ticaret Ltd. sti., а управлението е възложено на доскорошния маркетинг мениджър в Mirchev Ideas Мена Мирчева.

Предварително пазарно проучване разкрива интересния факт, че онлайн магазините в Турция са технически по-назад в сравнение с онлайн магазините в България и единствено онлайн разплащанията с кредитни карти са значително по-развити и по-разпространени. Родният продукт Summer Cart се откроява с много по-богата функционалност и ценова гъвкавост от местните платформи и точно затова търговските фирми в Турция живо се интересуват от вносния български продукт.

„В момента в Турция имаме над 200 клиента, които са много доволни от платформата Summer Cart и открито ни подкрепят, да дойдем на тяхна територия. Именно тяхното положително мнение за продукта и големият брой успешни проекти, които реализирахме за толкова кратък период ни дават смелостта да навлезем директно в динамичния турски пазар“ - споделя Мена Мирчева.

„В България се грижим много за нашите клиенти, които получават не само една платформа за онлайн търговия, а редица услуги с добавена стойност, интегрирани с нея – разплащания, интеграция с куриерски фирми, оригинални дизайнерски темплейти и др. На турския пазар ще запазим тази фирмена политика и ще положим същите неуморни усилия, за да изградим голяма общност от успешни онлайн магазини. Нашата цел винаги е била, да създаваме най-добрият софтуер на най-добрата цена, използвайки комбинация от иновативни технологии, лесен и интуитивен интерфейс, както и фокус върху ползите за нашите клиенти. Този подход ни помогна, да се откроим като пазарен лидер в сегмента на онлайн магазините в България и очаквам с него да заемем подобаващо се място на турския онлайн пазар“ - добави мениджърката.

Досега Summer Cart има над 2300 клиента в България и чужбина, като бройката расте всеки ден. Платформата е предпочитана от повечето български онлайн търговци, защото е готово решение, напълно пригодено за нашия пазар с много богата функционалност и безупречна поддръжка.

Повече зa Mirchev Ideas

Mirchev Ideas е водеща софтуерна фирма с портфолио от над 1500 бизнес решения, разработени за предприемачи и корпоративни клиенти от цял свят. Компанията е разработчик на първия български завършен продукт за онлайн магазини Summer Cart, който интегрира цялата функционалност, необходима за стартирането на електронен магазин на достъпна цена. Решението включва клиентска област с продуктов каталог, възможност за гъвкаво формиране на отстъпки, онлайн поръчки, кошница за пазаруване, административна област, система за управление на съдържанието (CMS), многоезичност, поддръжка на 39 валути, интеграция с най-популярните системи за разплащане, модули за доставка с най-големите български куриерски компании – Спиди и Еконт, функционалности, стимулиращи продажбите, както и подробни отчети за посещения, продажби и поръчки. Повече информация за Summer Cart е достъпна на адрес: http://www.summercart.bg/.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://www.summercart.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1848