Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

24 Април 13, 17:06 / Автор: Интер Експо Център - София
Безплатни консултации с интериорни дизайнери
Безплатни срещи с водещи интериорни дизайнери по време на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ и ТЕХНОМЕБЕЛ
Безплатни срещи с водещи интериорни дизайнери по време на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ (http://furnitureexpo.bg/bg)и ТЕХНОМЕБЕЛ (http://technomebel.bg/bg)

Домът е синоним на уют, комфорт и спокойствие. Всеки от нас се стреми да създаде пpивeтливo и кpacивo мяcтo и търси пoмoщтa нa cъвceм пpocти дизaйнepcки пoxвaти. Разбира се, че има xopa, кoитo притежават вpoдeнa дapбa дa oбнoвявaт и paзкpacявaт пространството на дoма си. Изкycтвoтo нa интepиopния дизaйн се обаче изучава дълги гoдини. Тези професионалисти cлeдят мoдните тeндeнции и имaт гoлямa кoлeкция oт житeйcки oпит. По вре ме на мебелните изложения всеки посетител ще има възможността да се сподели опит и да потърси безплатен професионален съвет от водещи интериорни дизайнери.

На мебелните изложения в Интер Експо Център (http://iec.bg/bg), дизайнери от групата за дизайн ЧЕРГА ще консултират всеки желаещ и подготвен със своите въпроси посетител

От 23 до 27 април на специализираните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ в Интер Експо Център – София, водещи български производители ще демонстрират модните линии в дизайна на мебели, ще покажат най-интересните си предложения и най-атрактивните си решения. ЧЕРГА – Българската група за дизайн ще декорира собствена зона, в която водещи дизайнери ще предоставят индивидуални съвети и решения за всеки дом.

Защо е необходимо да ползваме услугите на интериорен дизайнер, с какво неговият поглед е по-различен и каква е целта на тези консултации - попитахме Диа Николова – интериорен дизайнер, член на ЧЕРГА:
„В зоната на ЧЕРГА на ТЕХНОМЕБЕЛ ще съберем много колеги - дизайнери с продуктов и интериорен дизайн. За крайния посетител сме подготвили изненада – безплатни консултации по интериор. Услугата е платена по прицип, но сякаш още не е съвсем разпространена в България. Това ще са първите такива напълно безплатни консултации. Истината е, че това е доста трудоемък процес и едва ли ще можем в рамките на тези консултации да изпипаме всичко в детайли, но поне ще можем да дадем съвети на хората как да направят нещата качествено, добре, да им предложим фирми, с които да работят, дори да им предложим концепция. Много е важно хората да дойдат подготвени. Това означава да знаят квадратурата на помещението си, а най-добре ще е, ако носят и снимка. Бихме могли да помогнем и с мебелите, които имат и използват в момента - да бъдат преподредени от друга гледна точка. Можем само с пренареждане, претапициране, дори само с нова аранжировка да създадем ново помещение. Разбира се, много е важно и да им препоръчаме фирмите, които биха им извършили услугите. Както знаем, най-трудното е да си намериш качествен производител – това е най-голямото лутане на клиента. Още на зоната на ЧЕРГА ще има и много лекции свързани с дизайн. На тях ще дискутираме теми, които ще са интересни и за студенти. Ще коментираме много уъркшопа, който правим през месец юни.“

Диа Николова бе участник в организираната дискусия „Тенденциите в мебелния дизайн през 2013-а и посоките за развитие на българското мебелно производство“, която се проведе в ресторант "Враня" на хотел Рила в София с любезното домакинство на Лаура Кетъринг. Работната среща бе организирана, за да провокира обсъждане на проблемите в мебелния бранш и да анонсира предстоящите специализирани изложения ТЕХНОМЕБЕЛ (специализирано изложение за машини, материали и съоръжения за дървообработващата и мебелната индустрия) и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ (изложба на български мебели и аксесоари за обзавеждане). Те ще се проведат между 23 и 27 април 2013 г. в Интер Експо Център – София и ще покажат ефектни решения в производството и тенденциите в дизайна.

122 директни изложители и над 200 подизложители ще се представят на двете изложения. На обща изложбена площ над 11 500 кв.м ще бъдат демонстрирани продукти и услуги на фирми от България и от Гърция, Италия, Македония, Румъния, Полша и Турция. Своите продукти ще покажат 12 фирми, сертифицирани с маркетинговия знак Проверени Български Мебели.

По време на изложенията те ще предоставят безплатни професионални консултации. Реставрации на стари мебели, специални изненади за децата и награда – ваучер на стойност 500 лв. за продукт от фирмата победител в посетителския вот за „Българска мебел на годината“ очаква един от гласувалите посетители, който ще бъде избран с томбола. Работното време на изложенията е на 23, 24, 25 и 26 април (вторник, сряда, четвъртък и петък) от 10 до 18.30 ч., вход – 2 лв., а на 27 април (събота) от 10 до 16 ч. ВХОД СВОБОДЕН!

Пълното интервю с Диа Николова можете да видите на http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x5oer3458S8

За Контакти: nvaneva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.4189