Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
27 Април 13, 05:24 / Автор: Пощенска банка
Ко-брандираната кредитна карта на Пощенска банка и IKEA е най-добрият банков продукт на 2012 г. и най-добрият картов продукт според потребителите
Ко-брандираната кредитна карта на Пощенска банка и магазини IKEA е най-добрият банков продукт на 2012 г., според мнението на авторитетно международно жури и най-добрият картов продукт на 2012 г., според онлайн гласуване на потребители във Фейсбук, инициирано от b2b Media. Наградите се присъдиха в рамките на днешния форум Card Payments Forum на b2b Media, който анализира пазара на картови продукти в България, от гледна точка на иновации, сигурност и ефективност на съвременните картови разплащания.
Признанията се присъждат от b2b Media, на база мнението на авторитетно международно жури и онлайн гласуване на потребителите във Фейсбук
26 април 2013 г.

Ко-брандираната кредитна карта на Пощенска банка и магазини IKEA е най-добрият банков продукт на 2012 г., според мнението на авторитетно международно жури и най-добрият картов продукт на 2012 г., според онлайн гласуване на потребители във Фейсбук, инициирано от b2b Media. Наградите се присъдиха в рамките на днешния форум Card Payments Forum на b2b Media, който анализира пазара на картови продукти в България, от гледна точка на иновации, сигурност и ефективност на съвременните картови разплащания.

„Изключително съм щастлив от тези две отличия. Мнението на потребителите във Фейсбук е много ценно за нас, за да можем да създаваме картови продукти, които им осигуряват удобство и удовлетвореност“, каза при получаване на наградата г-н Димитрис Кириакудис, търговски директор в управление „Потребителско кредитиране и карти“ в Пощенска банка. „Нашата цел е клиентите ни да се чувстват убедени в предимствата на своите карти, да знаят как да ги използват и да се възползват от привилегиите им. Благодарим за партньорството на IKEA и също така на организаторите на днешния форум - b2b Media“, допълни г-н Кириакудис.

В рамките на форума г-н Кириакудис представи и анализ на тема „Платежните карти в България – страхове и желания“. Той изтъкна няколко важни предимства на всички кредитни карти на пазара: по отношение на лихвата - кредитните карти имат гратисен период, в който клиентът може да погаси задължението си от направени покупки и да не плаща лихва. По отношение на отстъпките - кредитните карти дават отстъпки на картодържателите си в голям брой търговски обекти, като допълни, че банките имат програми за лоялност, в които дават отстъпки или пари при всяко пазаруване или при следващо пазаруване.

Той определи програмата за лоялни клиенти на кредитни карти от Пощенска банка – MyRewards като най-щедрата програма за лоялност в България с три основни предимства: не е ограничена в конкретни търговски обекти; колкото повече клиентите харчат, толкова повече получават; дава на клиентите „повече“ (удобство, възвръщаемост, отстъпки, промоционални условия и т.н.), отколкото всички останали програми за лоялни картодържатели. Преди дни Пощенска банка обяви, че до 19 юни 2013 г. за всеки изхарчен лев за покупки с кредитна карта, клиентите й получават два пъти повече бонус точки по програма MyRewards, които могат да осребрят в пари.

За кредитна карта IKEA от Пощенска банка:
Пощенска банка e единствената банка в България, която предлага кредитна карта IKEA. Картата може да се използва за покупки в магазин IKEA в България. Тя позволява изплащането на покупки от магазина на равни месечни вноски, давайки възможност на клиентите на IKEA България и Пощенска банка да закупят желаната стока незабавно, но да я изплатят според предпочитанията си в продължение на от 3 до 36 месеца. Кредитната карта е без годишна такса за обслужване и без такса за отпускане на кредит, а месечната такса за обслужване на кредита е в размер на 2,50 лв. и се начислява само в случай че картата е използвана или по нея има неплатени задължения. Специално за притежателите й, Пощенска банка предоставя преференциален лихвен процент и гратисен период до 45 дни. В рамките на този период, при пълно погасяване на усвоения чрез покупка кредит, не се начислява лихва.
За кредитна карта IKEA може да се кандидатства във всеки клон на Пощенска банка, при упълномощени служители на Пощенска банка в магазин ИКЕА или на https://apply.postbank.bg/. Пощенска банка предлага и възможност на клиентите си да кандидатстват за допълнителна карта за член от семейството.

Пощенска банка с правно име „Юробанк България” АД е член на Юробанк Груп.
Юробанк Груп е европейска банкова организация със 71,3 млрд. евро активи, която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.
Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.
Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.


За Контакти:Илияна Захариева, началник отдел „Корпоративни комуникации”, Пощенска банка
тел. 02/81 66 100, e-mail: IZZaharieva@postbank.bg

Източник:
www.postbank.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1269