Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

26 Април 13, 05:30 / Автор: "Марш на любовта"
Великденски благотворителен базар за ръчно изработени подаръци ще подпомогне деца и възрастни в неравностойно положение
Осемнайсетият пореден Великденски базар на международната благотворителна организация "Марш на любовта" (http://www.marchoflove.org) ще се проведе на 27 и 28 април в хотел "Шератон", София.
Осемнайсетият пореден Великденски базар на международната благотворителна организация "Марш на любовта" (http://www.marchoflove.org) ще се проведе на 27 и 28 април в хотел "Шератон", София.

Както всяка година, посетителите ще имат възможност да изберат подаръци сред голямо разнообразие от ръчно изработена великденска украса, сувенири, картини, бижута, свещи и други изненади, подготвени в празнични опаковки с артистичност и любов. Събраните средства ще бъдат използвани изцяло за подпомагане на деца, лишени от родителска грижа, възрастни хора и други нуждаещи се, за които фондацията се грижи целогодишно.

От осем години "Марш на любовта" поддържа кухня за бедни, която всеки ден осигурява топла храна за социално слаби на територията на община Угърчин. Благотворителната организация е обзавела и два зъболекарски кабинета, в които се предоставя безплатно лечение на нуждаещите се.

Великденските и коледни базари на "Марш на любовта" се провеждат всяка година по едно и също време в Атина, Солун и София. Фондацията развива своята дейност в България повече от 15 години, а нейни представителства има в Италия, Франция, Бразилия и Гърция.

Чрез своите програми "Марш на любовта" подпомага основно деца, лишени от родителска грижа, както и бедни възрастни хора. Дейността на фондацията е основана изцяло на доброволен принцип и нито един от нейните сътрудници, включително и административният персонал, не получава заплащане, а събраните средства се използват единствено за подпомагане на нуждаещите се. Коледният благотворителен базар ще бъде отворен за посетители от 10 до 20 ч. и по традиция талантливи млади таланти ще изпълнят класически музикални творби.

За Контакти:

Асен Михов
тел: 0899 104 436

Източник:
http://www.marchoflove.org

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1323