Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

26 Април 13, 05:44 / Автор: Списание БИОГРАФ
Патриарх Неофит на корицата на великденския “Биограф”
Интервюта със Сергей Станишев, Христо Бонев, Митко Щерев и Тото Кутуньо и очерци за Березовски, наследницата на L’Oreal и последния принц на американската мафия са другите хитове в майския брой
Патриарх Неофит, увековечен в одеждите на митрополит на архивен кадър от русенската му епархия, е корицата на новия великденски брой на “Биограф”. Майското издание излиза на пазара на 26 април, петък. Списанието посвещава 15 страници на живота и кариерата на духовника със светско име Симеон Димитров. В допълнение към очерка за него е анализирана и темата за българския Великден – празникът, на който преди 153 години нацията дръзна да пожелае своята религиозна независимост.

В голямо интервю на Иван Гарелов лидерът на европейските социалисти коментира не само политическата ситуация в последните седмици преди парламентарните избори, но и разказва в неочаквано откровен тон за личния си живот. Друга интересна изповед от майския “Биограф” е с пловдивската футболна легенда Христо Бонев.

Защо за името на групата “Диана Експрес” се води ожесточена война между Митко Щерев и Максим Горанов? Кой е последният принц на американската мафия и какво сподели той пред специален пратеник на списанието? Защо кралицата на козметиката Лилиан Бетанкур изприщи цяла Франция? Що за човек беше самоубилият се руски олигарх Борис Березовски? По наследство ли се предават бесовете на баща и син Слабакови? Защо наричат Кашмир Рая на Земята и наистина ли в Индия е толкова вълнуващо, колкото всички пътешественици твърдят?
Това са малка част от останалите въпроси, които поставя най-голямото българско списание в новия си брой.

За Контакти:editorial@biograph.bg

Източник: www.biograph.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

9.2357