Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
27 Април 13, 05:48 / Автор: Интер Експо Център - София
Безплатен вход в последния ден на мебелните изложения
Избраха „Българска мебел на годината 2013“, а наградата от посетителския вот ще се тегли утре - събота
Избраха „Българска мебел на годината 2013“, а наградата от посетителския вот ще се тегли утре - събота.

Първо място в конкурса „Българска мебел на годината 2013” ( (http://furnitureexpo.bg/bg/news/21/balgarska-mebel-na-godinata-2013) спечели стол „Нарвик“, предлаган в два варианта - тапициран и нетапициран, проектиран от архитект Илиан Милинов. Второто място журито отреди на изчистената и модернистична маса „Практрик“, проектирана от архитект Петър Захаринов. Изборът на журито за трето място е функционалната и удобна етажерка „Фабриано“, с автор дизайнера Илиан Николов. Призьорите бяха обявени на официална церемония днес в Интер Експо Център – София. Петчленно жури от независими дизайнери и архитекти оцени мебелите по иновативност, комфорт, ергономичност, естетичен вид, функционалност и практичност.

Специална награда - ваучер на стойност 500 лв. за продукт от фирмата победител в посетителския вот очаква един от гласувалите, който ще бъде избран с томбола утре (27.04.2013 г.) в 14.00 часа. Всеки посетител получава анкетна карта, на която да даде своя глас за един от номинираните продукти, които са разположени в специална зона в зала 2.

По същото време в зала 6, щанд С10, ще се тегли томболата в конкурса за детски рисунки „Моят приказен свят”, организиран от „Г-жа Череша“ и сп. „Първите седем“. Организаторите са подготвили страхотни награди – за първите 2 места - 2 професионални фотосесии, а за трето място - специално направени от Г-жа Череша аксесоари за момиченце или момченце.

В последният ден от изложенията от 10.00 часа на щанда на мека мебел Машалови (зала 6, щанд B8) ще се проведе занимателна игра за деца, като малките посетители ще имат възможност да оцветяват специални картонени фотьойли в дизайн, какъвто сами изберат. Най-добрите ще получат специални награди от фирмата.

Последния ден 27 април (събота) на мебелните изложения Техномебел ((http://technomebel.bg/bg) ) и Светът на мебелите (http://furnitureexpo.bg/bg) ще е с безплатен вход и с работно време от 10.00 до 16.00 ч.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс (http://www.iec.bg/)и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562).

За Контакти:nvaneva@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.3727