Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

30 Април 13, 17:59 / Автор: Балкан Сървисис
Балкан Сървисис внедри комплексно CRM решение в Инвестор.БГ
Проектът е първия по рода си у нас, в който едно CRM решение (Customer Relationship Management – управление на взаимоотношенията с клиентите) е изцяло съобразено с нуждите на една медийна организация издател на съдържание в интернет.
Българската консултантска компания Балкан Сървисис внедри CRM системата Microsoft Dynamics в онлайн медийната група Инвестор.БГ. Проектът е първия по рода си у нас, в който едно CRM решение (Customer Relationship Management – управление на взаимоотношенията с клиентите) е изцяло съобразено с нуждите на една медийна организация издател на съдържание в интернет..

Целият търговски процес и активности на екипа на Инвестор.БГ вече се осъществяват посредством новата система, а в добавка тя е оптимизирана така, че да подкрепя управлението на рекламни кампании, продажбата на банер позиции, начисляването на търговски отстъпки, информацията за разходвания инвентар и др. важни показатели. Автоматизиран е процесът по затваряне на сделки за нови рекламни кампании, генерирането на медия планове, както и управлението на взаимоотношенията между страните по конкретна сделка или с конкретен клиент (например: медия, рекламодател и обслужваща агенция). CRM системата също така е интегрирана със счетоводната система на Компанията, а сред останалите й функционалности попадат опции за генерирането на разнообразни справки, свързани с дейността на фирмата-клиент, както и възможността за пълноценна работа със софтуера през други продукти на Майкрософт (в частност – Oulook).

„Специфичната дейност на Инвестор.БГ наложи нуждата от CRM система, която не просто включва основните функционалности за този клас решения, а е изцяло съобразена с конкретните потребности на нашия бизнес. Екипът на Балкан Сървисис успя да отговори на това предизвикателство, реализирайки един проект, отговарящ на нашите специфични изисквания“ – заяви г-н Драгомир Григоров, Директор „Бизнес развитие“ в Инвестор.БГ.

Повече за Балкан Сървисис

Балкан Сървисис ООД (http://balkanservices.com/) предлага консултантски услуги в сферата на приложенията за управление на бизнеса с акцент върху ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) и CRM (Customer Relationship Management). Освен Microsoft Dynamics CRM, продуктовото портфолио на компанията включва Atlantis ERP – цялостно решение за планиране и управление на фирмени ресурси, QlikView - Business Intelligence решение за reporting, ad-hoc анализ и Key Performance Indicators (KPIs) и др. Балкан Сървисис има неколкогодишен опит в сферата на CRM проектите и широка гама реализирани успешни проекта с Microsoft Dynamics CRM.

Компанията разполага със специален отдел за изготвяне и управление на европейски проекти с фокус върху софтуерни решения и системи за управление. Екипът има дългогодишен опит в кандидатстването и успешното реализиране на проекти по европейски програми.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник: http://balkanservices.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1436