Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
30 Април 13, 18:03 / Автор: Интер Експо Център - София
Енергийно ефективни системи от ROCKWELL AUTOMATION
Американският производител на програмируеми логически контролери за първи път е сред изложителите на Булконтрола (29 - 31 май) в Интер Експо Център – София
Американският производител на програмируеми логически контролери за първи път е сред изложителите на Булконтрола (29 – 31 май) (http://iec.bg/bg/event/30/bulkontrola) в Интер Експо Център – София (http://iec.bg/bg)

Фирмата ще представи ново поколение операторски станции, индустриални компютри и монитори, индустриален софтуер, интелигентни многоосни серво задвижвания и двигатели, комуникационен софтуер и софтуер за логическо програмиране, електрозадвижвания за ниско и средно напрежение, сензори и електрокомутационна апаратура за ниско и средно напрежение и др.

Интересни за посетителите ще са новите им високопроизводителни, многозадачни и ценово ефективни процесори CompactLogix 5370 от Allen-Bradley. Те се предлагат в 3 разновидности – L1, L2 и L3 от модела Compact Logix 5370.

Честотни регулатори PowerFlex 755 AC Drive и PowerFlex 525 AC Drive на Allen-Bradle ще бъдат сред експонатите на специализираната изложба. От фирмата изложител ще представят интелигентни серво задвижвания и интегрирани серво системи Kinetix 5500 Servo Drive & VPL motor. Системите са функционални – имат LED дисплей за лесно въвеждане в експлоатация, опростено окабеляване с VPL двигател, без необходимост от дънна платка и захранваща шина, добре заземен кабел предотвратява възможността за грешка. Другият голям плюс на серво системите е енергийната ефективност – до 50% по-малко потребление на енергия при подходящо оразмеряване на системата, по-ниската скорост на намотките обуславя по-малък ток, използване на по-малко серво задвижване и по-малки дължини на кабели.

Сред участниците и тази година е HACH LANGE, които ще предложат високотехнологични уреди и цялостни решения за анализ и измерване качествата на водата от един-единствен източник: параметри за питейни, отпадни и производствени води; лабораторен анализ, анализ в процес, вземане на проби, фотометрия; приложения за промишлени води и пречиствателни станции, мониторингови панели, сервиз на контролно-измервателна апаратура.

Сред експонатите на изложението ще бъдат и прибори за обследване на енергийната ефективност, ултразвукови дебитомери и детектори на течове. Нови модели газоанализатори, термометри, манометри, влагомери, анемометри и тахометри ще покаже фирма LOKATOR-K Ltd.

На БУЛКОНТРОЛА (http://iec.bg/bg/event/30/bulkontrola) ще могат да се намерят електроматериали с индустриално приложение като контактори, автоматични прекъсвачи, защитни устройства за двигатели, мотор стартери, релета, таймери, бутони, лампи за сигнализация, клеми, както и защитна апаратура. Заинтересованите ще могат да се запознаят с новите бързи, функционални и модулни операторски терминали PanelView Plus 6 с увеличена енергозависима 512МВ памет и 512 MB RAM с операционната система Windows CE 6.0. Терминалите са с високо ниво на сигурност и защита на информация и по-голяма надежност на работа на операторския терминал. Интересно за потребителите е, че системите ще имат вграден PDF Viewer за директен достъп на оператора до информационни таблици, тагове, схеми и ръководства, както и вграден FactoryTalk ViewPoint за мониторинг на производствения процес в реално време през стандартен интернет браузър и вградена Ethernet и RS232 комуникация, добавяне на друг интерфейс по избор.

Всички заинтересовани от новостите във водния сектор ще могат да посетят и паралелно организираната 7-а международна специализираната изложба ВОДА СОФИЯ (http://www.watersofia.com/), както и 5-ата международната конференция БУЛАКВА.

Актуална информация за събитията следете на сайта (http://iec.bg/bg) на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562).

За Контакти: estoineva@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1593