Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

30 Април 13, 18:24 / Автор: Lancom Bulgaria
AEG представи новата си серия UPS модели за малки офиси PROTECT alpha, които се открояват с високо качество на достъпна цена
Устройствата гарантират надеждно подсигуряване с електричество на персонални компютри, телекомуникационна техника и друго ИТ оборудване в дома или в малкия офис
Разработчикът на енергийни продукти AEG Power Solutions пусна на пазара новата си серия непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS - Uninterruptable Power Supply) PROTECT alpha. Тя включва моделите 450VA (с мощност 240W), 600VA (360W), 800VA (480W) и 1200VA (600W), които се открояват с високо качество и надеждност, при много достъпна цена. Устройствата гарантират надеждно подсигуряване с електричество на персонални компютри, телекомуникационна техника и друго ИТ оборудване в дома или в малкия офис. Новите модели се предлагат у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

При нормални условия на работа, батерията на UPS моделите от серията PROTECT alpha остава напълно заредена. По този начин те играят ролята на енергиен филтър, който предпазва периферните устройства от проблеми, свързани със свръхнапрежение и пикове в електрическата мрежа. При непредвидено спиране на електричеството пък те могат да осигурят достатъчно време, през което потребителят да изключи оборудването, без опасност от токови удари, както и от внезапна загуба на информация или прекратяване работата на важни за бизнеса услуги. След възстановяване на захранването, батерията се зарежда напълно и остава в готовност за следващо прекъсване в централната електрическа мрежа.

Устройствата от серията AEG PROTECT се отличават с улеснена инсталация, като потребителят трябва само да извади UPS-а от кутията и да го свърже с периферията. Това, в добавка с достъпната цена, го прави особено подходящ за малки и средни фирми, в които често няма щатен ИТ служител. Вградената батерия е напълно заредена и апаратът влиза веднага в действие. LED индикаторите информират за грешки в системата и по този начин потребителят лесно може да следи състояните на устройството.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1431