Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
08 Май 13, 08:44 / Автор: Интер Експо Център - София
Булконтрола и Вода София залагат на разумното потребление на ресурси
От 29 до 31 май 2013 ще се проведат бизнес изложенията БУЛКОНТРОЛА и ВОДА СОФИЯ в Интер Експо Център – София. Те ще представят широк диапазон технически и технологични решения, които насочват бизнеса и приобщават селищата към модерните системи за икономично потребление на ресурсите и за качествен живот
От 29 до 31 май 2013 ще се проведат бизнес изложенията БУЛКОНТРОЛА (http://www.bulcontrola.com/) и ВОДА СОФИЯ (http://www.watersofia.com/) в Интер Експо Център – София (http://www.iec.bg/). Те ще представят широк диапазон технически и технологични решения, които насочват бизнеса и приобщават селищата към модерните системи за икономично потребление на ресурсите и за качествен живот

Фирма МИКРОСИСТ ЕООД (http://www.microsyst.net/) ще покаже технически средства за автоматизация на технологични процеси като сензори, трансмитери, процес-метри и контролери за температура и относителна влажност на въздух, влагосъдържание на материали, налягане, разход, рН, ORP, DO, Cl, ClO2, проводимост, тегло, електрични величини и др.

Особен интерес на изложението Булконтрола ще предизвикат специализирани контролери и системи за управление на термоконтрол в силози, пещи за керамика, климатизация (HVAC), соларни станции, сушилни за дървесина, сушилни за тютюн, управление на пакетиращи машини, управление на системи за теглодозиране и др.

Сред участниците на изложбата ще е фирма ЛАБЕКСПЕРТ ООД (http://www.labexpert.bg/) – водеща компания за продажба и сервизно обслужване на пробовземна и аналитична апаратура в България. Техните продукти повишават точността и бързината на изследванията и са в помощ на еколози, химици, биолози, физици и медици.

На Вода София ще участва ЕВРОТЕХ (http://www.evrotech.bg/), представяща най-нова разработка на лобови помпи TORNADO 2, обявени за революционно откритие от NETZSCH Pumps and Systems GmbH заради компактна конструкция без необходимост от редуктор и рама. Цялостното обслужване на помпата се извършва на място, без разкачване от тръбопровода или двигателя. Конструкцията позволява лесно почистване без наличие на мъртви зони, толеранс при работа на сухо. Новият модел има за цел да оптимизира процесите и да намали драстично времето и разходите по експлоатация. Лобовите помпи са идеално решение за транспортиране на отпадни води и утайки с наличие на твърди частици и могат да решат всеки казус за транспортиране на вискозни или абразивни флуиди.

Сред експонатите ще бъдат и нови стоманени модулни резервоари със стъклено покритие за широко приложение в индустриалния и ВиК сектори от ProStream Group (http://prostream.bg/index.php?lang=bg). Фирмата ще представи и мобилна версия на пречиствателна станция, представляваща технологично оборудване за третиране на води – от преработката до депонирането на утайките. Тя е интегрирана в мобилен контейнер, изцяло съобразен с изискванията за транспорт на територията на България.

Един от традиционните изложители – ЕКО-ТЕХ ООД (http://www.ecotech.dir.bg/contacts_bg.html), е специализиран в проектиране, производство на оборудване, монтаж и въвеждане в експлоатация на пречиствателни станции за питейни, битови и промишлени отпадъчни води. В производствената гама на фирмата са включени повърхностни аератори с различна мощност, фини и груби механични решетки, лифт устройства за потопени помпи и миксери, лентови транспортьори за отпадъци и кек, микрофлотатори и мазниноуловители.

На изложението ще бъде представена още и богата гама от нови продукти за ВИК, като фитинги и тръби за студена и топла вода, стъклонапълнени тръби от полипропилен, бързи връзки за тръби и челно заваряеми фитинги и тръби от полиетилен.

На 29 и 30 май 2013 г. Българската Асоциация по Водите (БАВ) (http://www.bwa-bg.com/site.php) организира петата международна конференция БУЛАКВА по време на специализираните изложения Вода София (http://www.watersofia.com/) и Булконтрола (http://www.bulcontrola.com/) в Интер Експо Център (http://iec.bg/bg) в столицата.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс (http://iec.bg/bg) и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562).

За Контакти:estoineva@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0406