Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Предприемачество

09 Май 13, 08:34 / Автор: www.3challenge.com
Финалът на третия сезон на предприемаческия турнир 3Challenge ще се проведе на 12 май
В деня на изборите от Start It Smart предоставят на публиката възможността да се запознаe с предприемачеството като алтернатива
На 12 май 2013 г. (неделя) от 14:30 часа в Аулата на Софийски Университет „Св. Климент Охридски” ще се проведе финалният етап – Grow, от третия сезон на турнира за иновативни бизнес идеи 3Challenge. Събитието се организира от клуба по предприемачество Start It Smart. Генерален партньор на 3Challenge е SuperHosting.BG, а спонсори са ESI Center и CEED България.

3Challenge е турнир по предприемачество за иновативни бизнес идеи, чрез който се дава възможност на млади хора от цяла България да превърнат своите идеи в реален бизнес. Насочен е към млади предприемачи и изобретатели в началните им стъпки в предприемачеството. Турнирът се състои от три етапа (Idea, Seed и Grow), като във времето между тях участниците получават менторство от едни от най-успелите български предприемачи и бизнесмени. До момента 3Challenge остава единственият турнир в България, който се стреми да развива разнообразни бизнес идеи в дългосрочен план.

На самото събитие Grow публиката ще има възможност да чуе представянето на трите екипа, достигнали до финалната фаза на турнира, а именно MaistorPlus, LAN.bg и DS Tech. Журито ще избере големия победител, който ще получи различни награди, сред които и възможност за приоритетно представяне на своята идея пред двата инвестиционни фонда – LAUNCHub и Eleven. Журито е в състав Крум Хаджигеоргиев, главен изпълнителен директор на българската софтуерна фирма Melon, Любен Белов, съосновател на инвестиционния фонд LAUNCHub, Георги Шарков, изпълнителен директор на ESI Center, Ивайло Симов, съосновател на фонда Eleven. От Start It Smart са предвидили интересна програма, която да донесе висока стойност на публиката. Тодор Колев, CEO и основател на софтуерната компания Обекто, ще говори по любопитната тема „Как да завладеем света с три прости стъпки”. Възможност да представят бизнес идеята и напредъка си пред публиката, получават и три от отпадналите екипа от предишния етап на турнира – Seed. Това са Infozone, Difio и Eventyard.

Според Мила Григорова, вицепрезидент на Start It Smart, предприемачеството е инструмент да стигнеш там, където винаги си искал да бъдеш. „Стремим се да даваме на младите хора шанса да следват мечтите си и да ги превръщат в работещ бизнес. Финалът на третия сезон на 3Challenge ще покаже не само успешни истории, но и вдъхновение за създаване на много други такива.” – допълва още тя.

Достъпът до събитието е само с покани, които могат да бъдат взети на адрес: http://www.3challenge.com/season-3-grow/

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://www.3challenge.com/season-3-grow/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0245