Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
09 Май 13, 08:35 / Автор: Интер Експо Център - София
БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2013 Форум на иновации и знания за модерно здравеопазване
От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Форумът ще представи експонатите на 184 фирми директни изложители, като освен български има компании от още 14 други държави – Великобритания, Франция, Италия, Германия, Австрия, Полша, Турция, Гърция, Унгария, Русия и други страни.
От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център – София (http://iec.bg/bg), ще се проведе 47-ата
международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ (http://www.bulmedica.bg/).

Форумът представя експонатите на 184 фирми директни изложители, като освен
български има компании от още 14 други държави – Великобритания, Франция, Италия, Германия,
Австрия, Полша, Турция, Гърция, Унгария, Русия и други страни.

54 са новите изложители, а отново колективни участия имат медицински и
дентални компании от Република Южна Корея и от Италия.

Добро представяне имат българските производители – 26 фирми, някои с трайно участие в изложението и партньори на крупни чуждестранни корпорации в медицината.

БУЛМЕДИКА (http://www.bulmedica.bg/) демонстрира най-новите генерации аналитична и медицинска апаратура, техника от най-висок клас, системи и апарати за по-висока прецизност в диагностиката, модерно оборудване за спешна помощ и друга лечебна дейност. Изложението популяризира едни от най-новите материали, биохимични системи, реактиви и други специализирани продукти за добри грижи и медицинско обслужване.

Иновативни технологии (3D форми, системи за сканиране и т.н.) са в основата на експонираните помощни средства за ортопедия и рехабилитация, на продукти за хора с увреждания, икономични и щадящи околната среда системи за обработка на отпадъчни продукти, които доближават здравната система до европейския облик в здравеопазването.

Има добри предложения за медицинско работно облекло, за модерни защитни и помощни средства с различно клинично предназначение, охлаждаща система за превенция на косопада по време и след химиотерапия и други ефективни решения за лечение.

БУЛДЕНТАЛ (зъболечение и зъботехника) представя иновации в различните области на денталната медицина и най-новото в бързо развиващата се имплантна индустрия.

Сред експонатите са модерни апарати и оборудване (последно поколение CAD/CAM настолни дигитални системи, eргономично обзавеждане с интуитивен графичен интерфейс, нови инструменти и материали за зъботехническите изработки и т.н.), които дават голяма свобода и сигурност на стоматолога, изключителен комфорт за пациента, а работата на зъботехниците е по-приятна и дизайнерска.

Може да се види сериозният напредък в имплантната стоматология – от създаването на идеална среда и уникалния лечебен процес до момента, когато пациентът напуска кабинета на зъболекаря в деня на операцията със сменен зъб и естествено изглеждаща усмивка. Изложението отделя специално внимание на специализираните продукти за орална хигиена с естетическо и терапевтично предназначение.

Програмата на изложбата за трите дни предвижда различен формат събития за специалистите от хуманната и денталната медицина.

Тази година Агенция Булгарреклама (http://iec.bg/bg/about/bulgarreklama) организира нова инициатива за посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ – томбола с 5 парични награди, всяка на стойност от 3 хил. лв. (тегленето е на 17 май 2013 г. в 16 часа).

Страната ни за първи път е домакин на престижната 25-а годишна юбилейна среща на Европейското дружество по дентална ергономия (17 и 18 май). Dental Tribune Study Club Symposia също за първи път са в програмата на форума и дават шанс на фирмите да представят своите продукти и услуги пред професионалната публика.

За лекари ортодонти Advanced Dental Center и Инфодент-БГ организират теоретико-практически курс, който освен информация им дава ценна подготовка за различни клинични случаи. Еднодневният семинар ”Електронно здравеопазване – възможности за финанасиране на е-услуги в здравеопазването” по проекта “ICT for AgeingWell” поставя акцент върху подобряване качеството на живот на възрастните хора за достойно остаряване. Мениджмънт на бедствията, оказване на първа помощ, програма “Домашни грижи” са някои от инициативите на Българския червен кръст по време на изложението. Националната пациентска организация отново е партньор на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ в безплатните изследвания за социалнозначими заболявания (измерване на дишането, метаболитен синдром и измерване на сърдечносъдов риск, хепатит В и С) на всички желаещи.

Изложбата е отворена за посетители от 15 до 17 май 2013 г. от 10 до 18 часа.

Повече информация на www.bulmedica.bg

За Контакти:llitcheva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.118