Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

09 Май 13, 08:42 / Автор: Пощенска банка
До края на 2013 г. Пощенска банка ще подкрепи младите семейства с жилищни кредити за 10 млн. лева на преференциални условия
Пощенска банка (www.postbank.bg) удължава промоционалния срок на специалната оферта за жилищен кредит „Новодомци“ до 30 септември 2013 г. Предложението е насочено към млади семейства и двойки, живеещи на семейни начала, и цели да ги подкрепи в покупката на първо основно жилище и планиране на съвместен бъдещ живот.
Преференциите са за заем за първо основно жилище с лихва в лева 4.6% през първата година и срок на изплащане до 35 години
9 май 2013 г.

Пощенска банка (www.postbank.bg) удължава промоционалния срок на специалната оферта за жилищен кредит „Новодомци“ до 30 септември 2013 г. Предложението е насочено към млади семейства и двойки, живеещи на семейни начала, и цели да ги подкрепи в покупката на първо основно жилище и планиране на съвместен бъдещ живот.

„Взехме решение да удължим условията на офертата, инвестирайки значителен ресурс в нея. Тя е най-добрата в продуктовото ни портфолио и цели да подпомогне младите хора, които са решили да заживеят заедно, да останат в България и да създадат семейства. До края на годината планираме да отпуснем жилищни кредити за 10 млн. лева по преференциалните условия на „Новодомци“, коментира г-н Румен Радушев, началник управление „Жилищно кредитиране“ в Пощенска банка.

За да се възползват от жилищен кредит „Новодомци“, клиентите не трябва да имат други ипотечни кредити и да използват средствата за закупуване на първо основно жилище. Нивата на лихвите по кредита в лева започват от 4.6% за първата година при ползване на пакет „Лесен живот”, като през останалия период на кредита са в размер на 6.35%. Пакет „Лесен живот” включва превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, едно комунално плащане на месец с услугата „Универсален платец” и сключване на застраховка „Живот”. Срокът за изплащане на кредит „Новодомци“ е до 35 години.

Преференциалното предложение включва и премахване на таксите за кандидатстване, усвояване и предсрочно погасяване на кредита със собствени средства след третата година.
Жилищните кредити на Пощенска банка предлагат „Флекси” опция, благодарение на която клиентите могат да се възползват от гъвкаво погасяване на месечните си вноски. Опция „Флекси“ дава възможност за пропускане на една вноска годишно или намаляване на вноските наполовина – до 6 вноски по кредита в рамките на всяка календарна година.

Всички желаещи да кандидатстват за жилищен кредит от Пощенска банка могат да подадат заявка онлайн, бързо и удобно на интернет страницата на банката на адрес: http://www.postbank.bg/bg-BG/Individuals/05MortgageLoans/.

Друго улеснение за клиентите от цялата страна е възможността да получат безплатно професионално консултиране директно от специалистите от управление „Жилищно кредитиране“ в централата чрез имейл адрес moidom@postbank.bg – на него те могат да задават въпроси и до 24 часа да получават информация и съдействие по отношение на актуалните предложения.

През април специалистите от управление „Жилищно кредитиране“ на Пощенска банка отчетоха съживяване на пазара на жилищно кредитиране и 25% ръст на запитванията за жилищни кредити през първото тримесечие на 2013 г. Те представиха и първия доклад за жилищно кредитиране на банката, който включва обзор на пазара и вътрешни анализи на финансовата институция за изтеклото първо тримесечие на 2013 г. Докладът е достъпен на интернет страницата на банката на адрес: http://www.postbank.bg/bg-BG/AboutUs/04MediaCenter/Publications/. На същия адрес ще бъдат публикувани анализи на пазара на жилищното кредитиране и за следващите тримесечия на годината.

Пощенска банка с правно име „Юробанк България” АД е член на Юробанк Груп.
Юробанк Груп е европейска банкова организация със 71,3 млрд. евро активи, която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.

Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.

Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

За Контакти:

Илияна Захариева, началник отдел „Корпоративни комуникации”, Пощенска банка
тел. 02/81 66 100, e-mail: IZZaharieva@postbank.bg

Източник:
www.postbank.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5905