Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
10 Май 13, 08:44 / Автор: Интер Експо Център - София
Семинар „Електронно здравеопазване – възможности за финансиране на е услуги в здравеопазването“
От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ (http://bulmedica.bg/bg).
От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ((http://bulmedica.bg/bg)).

Делови инициативи за широк кръг специалисти – от здравната сфера, пациентски и обществени организации, фармаколози, фармацевти, мениджъри от различни индустриални сектори и др., изпълват дните на медицинския форум.

На 16 май Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, партньор в европейската мрежа „ICT for AgeingWell”, организира семинар на тема „Електронно здравеопазване – възможности за финансиране на е услуги в здравеопазването“(семинарна зала на изложбена зала 2).

Ще бъде представена тематичната мрежа „ICT for AgeingWell – финансирана от ЕС инициатива за подобряване качеството на живот на възрастните хора чрез насърчаване на пазарното навлизане на ИКТ решения за достойно остаряване. Създадена през 2012 г., мрежата вече обединява над 20 организации от 14 европейски държави е отворена към широк кръг от заинтересовани страни - ИКТ фирми, здравни заведения и други доставчици на здравни услуги, клъстери, осигурителни дружества, инвеститори, както и местни власти.

На самия семинар фирми и организации от Испания, Португалия и Гърция, членове на ICT for AgeingWell, ще представят интересни теми свързани с развитието на електронното здравеопазване в Европа, публично-частното партньорство в тази сфера и възможностите за финансиране по линия на европейските програми.

Повече информация за изложбата и за семинара на www.bulmedica.bg и www.arcfund.net

За Контакти:llitcheva@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4974