Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

13 Май 13, 23:31 / Автор: Пощенска банка
На „Бата Агро“ 2013 Пощенска банка предлага лизинг за закупуване на селскостопанска техника с лихва от 3.99% и възможност за договаряне на сезонни вноски
До края на май Пощенска банка (www.postbank.bg), чрез лизинговото дружество на банката „И Ар Би Лизинг“, предлага лизинг за закупуване на земеделска техника при преференциална лихва от 3.99% и възможност за договаряне на сезонни вноски, позволяваща през определен период от годината клиентът да заплаща само лихва.
Изложението се провежда между 13 и 17 май на летище Стара Загора

13 май 2013 г.

До края на май Пощенска банка (www.postbank.bg), чрез лизинговото дружество на банката „И Ар Би Лизинг“, предлага лизинг за закупуване на земеделска техника при преференциална лихва от 3.99% и възможност за договаряне на сезонни вноски, позволяваща през определен период от годината клиентът да заплаща само лихва.

Банката е сред основните участници в най-голямото международно селскостопанско изложение в страната „Бата Агро“, което се провежда между 13 и 17 май 2013 г. на летище Стара Загора. Финансовата институция участва с щанд, на който експертите й консултират и представят специално разработени продукти за земеделци.

„И Ар Би Лизинг“ предлага преференциални условия на клиенти, подали искане за лизинг за нова селскостопанска техника до 31 май 2013 г. Освен ниския лихвен процент, първоначалната вноска по лизинга е в размер на 15% от доставната стойност на оборудването при срок на изплащане до 60 месеца. Услугите на лизинговото дружеството се предлагат в клоновете на Пощенска банка в цялата страна.
http://www.postbank.bg/bg-BG/Leasing/01Products/

Банката осигурява и финансиране до 90% от стойността на земеделски субсидии при атрактивен лихвен процент от 7.85%, размер на кредита до 200 хил. лева, бърза и лесна процедура при кандидатстване, възможност за разглеждане на документите на етап заявени площи и освобождаване от такса за предсрочно погасяване при постъпване на субсидиите. От предложението могат да се възползват земеделски производители, които обработват собствена земя или под аренда, с опит в сектора минимум една година.

http://www.postbank.bg/bg-BG/SmallBusinessBanking/01WorkingCapitalLoans/04AgroLoan/.parameters

Чрез Факторинг отдела си Пощенска банка предлага преференциални условия за оборотно финансиране на продажбите, направени на разсрочено плащане, без други обезпечения освен самите вземания, като непадежиралите фактури се авансират до 80% от стойността им с включено ДДС. На земеделски производители, които изнасят продукцията си, банката предлага и до 100% покритие на кредитния риск при финансова невъзможност (несъстоятелност, ликвидация) на купувача – в такива случаи банката изплаща пълния размер на прехвърленото вземане по фактури.

http://www.postbank.bg/bg-BG/Factoring/02FactoringService/

Пощенска банка с правно име „Юробанк България” АД е член на Юробанк Груп.
Юробанк Груп е европейска банкова организация със 71,3 млрд. евро активи, която предлага универсално банкиране в осем страни.

Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.

Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.

Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

За Контакти:

Илияна Захариева, началник отдел „Корпоративни комуникации”, Пощенска банка
тел. 02/81 66 100, e-mail: IZZaharieva@postbank.bg

Източник: www.postbank.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9495