Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
13 Май 13, 23:32 / Автор: Интер Експо Център-София
СЪОБЩЕНИЕ – ПОКАНА за международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТА
От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център-София, ще се проведе 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ.
Уважаеми колеги,
От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център-София, ще се проведе 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ (http://bulmedica.bg/bg).

Авторитетният медицински форум по традиция се провежда под патронажа на Министерството на здравеопазването (http://www.mh.government.bg/) и с подкрепата на Българския лекарски съюз (http://www.blsbg.com/) и Българския зъболекарски съюз (http://www.bzs.bg/).

Директни изложители на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ са 184 производители, търговци и дистрибутори, които представят продуктите на 655 компании от 15 държави - България, Великобритания, Франция, Италия, Германия, Австрия, Полша, Турция, Гърция, Унгария, Русия и др.
54 са новите компании с дебют на изложението.
Медицински и дентални фирми от Република Южна Корея и от Италия за пореден път имат колективни участия на изложението.
Добро представяне имат българските производители – 26 фирми, някои с трайно участие в изложението и партньори на крупни чуждестранни корпорации в медицината.

БУЛМЕДИКА представя множество иновации – нови модели медицински апарати, техника, оборудване, софтуер и дигитални технологии, биохимични системи, реактиви, специализирани продукти за медицинската практика. С тях се постигат висока прецизност и сигурност в диагностиката, лечението, спешната помощ, в ортопедията и всяка оздравителна дейност.
БУЛДЕНТАЛ показва новости в зъболечението и зъботехниката – последно поколение дигитални системи, eргономично обзавеждане на зъболекарски кабинети и зъботехнически лаборатории, съвременни инструменти и материали, най-новото в имплантната индустрия, продукти за орална хигиена, работно облекло и др. Те осигуряват както голяма свобода на лекарите, така и комфорт за пациента.

Програмата на изложбата за трите дни предвижда различен формат събития за специалистите от хуманната и денталната медицина.

Тази година Агенция Булгарреклама организира нова инициатива за здравните специалисти, които посетят БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. За тях има томбола с 5 парични награди, всяка на стойност от 3 хил. лв. Всеки спечелил може до 1 октомври т.г. срещу ваучер да закупи оборудване, материали и други продукти, предлагани от фирмите изложители (тегленето на томболата е на 17 май в 16 часа).

Страната ни за първи път е домакин на престижната 25-а годишна юбилейна среща на Европейското дружество по дентална ергономия (17 и 18 май). Партньор на събитието у нас е Българската научно-изследователска група по дентална ергономия.

Dental Tribune Study Club Symposia също за първи път са в програмата на форума и дават шанс на фирмите през трите дни да представят своите продукти и услуги пред професионалната публика. Презентациите ще се провеждат в определена зона на изложбена зала 4 , което осигурява непосредствен контакт с производителите и търговците на техника и изделия от денталния бранш.

Еднодневният семинар ”Електронно здравеопазване – възможности за финанасиране на е-услуги в здравеопазването”, организиран от Фондация “Приложни изследвания и комуникации“ – партньор в европейската мрежа “ICT for AgeingWell”, поставя акцент върху подобряване качеството на живот на възрастните хора за достойно остаряване (16 май, семинарна зала на изложбена зала 2).

Мениджмънт на бедствията, оказване на първа помощ, програма “Домашни грижи” са някои от инициативите и демонстрациите, които ежедневно ще организира Българският червен кръст (изложбена зала 2).

Националната пациентска организация и тази година е партньор на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ в безплатните изследвания за социалнозначими заболявания (измерване на дишането - 15 май, метаболитен синдром и измерване на сърдечносъдов риск - 16 май, хепатит В и С – 17 май) на всеки желаещ посетител (изложбена зала 2, от 10 до 16 часа).

Уважаеми колеги,
От началото на 2013 г. Интер Експо Център-София разработва проект “Медиа зона” за всяко от провежданите изложения. В специално обособена площ се организира провеждането на индивидуални разговори – интервюта с участници в инициативите. Компаниите имат възможност директно да представят продуктите и услугите, с които участват в специализираните изложения.

Приложено ви изпращаме график за предвидените интервюта по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, и изразяваме готовност за пълно съдействие при желание и интерес от ваша страна за среща с участниците (Приложен файл – график).

МЕДИА ЗОНА на Булмедика / Булдентал

Всяка медия, която прояви интерес, може да се включи в заявените разговори или да използва МЕДИА ЗОНАТА за провеждане на индивидуални разговори с компания или организация участваща в изложенията.

Интер Експо Център – София (http://iec.bg/bg) работи целенасочено за подпомагане развитието на бизнес контактите в различните направления на индустрията. Всяко едно специализирано изложение отразява, както ситуацията в бранша за страната и региона, така и тенденциите за развитие.

Екипът на изложбения комплекс разработва проект „Медиа зона“ на всяко изложение от началото на 2013г.
В специално обособена площ се организира провеждането на индивидуални разговори – интервюта с участници в специализираните изложения. На компаниите се предоставя възможност за директно представяне на продуктите и услугите, с които участват във форума и за обръщение към техните потенциални партньори и клиенти.
ПР специалистите на Агенция Булгарреклама са си поставили амбициозната цел да са максимално полезни на участниците в изложенията, като по този начин добавят още стойност на представянето им.

Всяко интервю от специализираните изложения се публикува в You Tube канала (http://www.youtube.com/InterExpoCenterSofia ) на изложбения комплекс, което от своя страна води до все по-голяма популярност на предлаганите иновации.

Г-н Стойчо СТОЕВ от в-к Форум Медикус организира дискусия в първия ден от изложенията - 15 май 2013 г. с участието на:

Акад. Богдан Петрунов – водещ алерголог, дългогодишен директор на Националния център за заразни и паразитни болести. Тема: „Светът на алергиите“ – своеобразен преглед на онези болести, които са бич за съвременното човечество. Акад. Петрунов ще отговори на всички въпроси по темата, както и ще разкаже за своето участие в Европейските изследователски и медицински програми по алергология, ще акцентира върху малко известната дейност на предприятието „Бул Био“, което снабдява с ваксини 142 страни по целия свят.

Проф. Витан Влахов – доайен на българската фармакология. Той бе модератор на миналогодишната среща по проблемите на лекарствата и тяхната цена, състояла се в първия ден на „Булмедика 2012“ и ще проследи в развитие този сюжет. Всички въпроси, свързани с лекарствената политика, както и с работата на новия Съвет по позитивен лекарствен списък и реимбурсация, могат да получат отговор и коментар от проф. Влахов.
За допълнителна информация: http://bulmedica.bg/bg



Графикът на заявените интервюта за Булмедика / Булдентал:

15-ти май сряда
11:00 г-н Стоев, в-к Форум Медикус
Forum Medicus Newspaper

13:00 Медицинска Техника Инженеринг
Medical Technics Engineering

14:00 CMI ( Contact Medical International ) Ltd.
Контакт Медикъл Интернешънъл ООД

15:00 Societe Generale Expressbank
Сосиете Женерал Експресбанк АД

16:00 ATLANTIS Ltd
Атлантис ООД
16-ти май четврътък
11:00 Оптика Лазер ООД
Optica Laser

14:00 DENTACOM LTD
Дентаком ООД

15:00 Dr. Dimitre Leonidov
Д-р Димитър Леонидов

16:00 Роми-Дент ООД
Romy-Dent
17-ти май петък
11:00 Съюз на зъботехниците в България
Bulgarian Dental Technicians Union

12:00 Дентално Депо Ена
Dental Depot Ena

14:00 Forever Living Products

15:00 Медина Био ООД
Medina Bio

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ е отворена за посетители от 15 до 17 май 2013 г. от 10 до 18 часа.

Актуална информация следете на сайта на изложбения комплекс (http://www.iec.bg/) и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter), LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562) и YouTube.

За Контакти: llitcheva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.125